TV sporedi

Duhovni utrip: Preroški dar

Pregled predvajanj na TV kanalih

Duhovni utrip: Preroški dar

spored predvajanj (zadnjih 100)
Duhovni utrip: Preroški dar, Slovenija 1, 18.06.2019, ob 14:40
Kulturni (ponovitev)
Oddaja dokumentira dogajanje na področju duhovnosti in ezoterike v Sloveniji.

V Mednarodni krščanski skupnosti so majsko srečanje posvetili preroškim besedam. Preroški dar je bil položen v zibelko priznane in cenjene gostje dr. Sharon Stone, ki prinaša ljudem upanje in ozdravljenje, pa čeprav se je sama rodila z neozdravljivo boleznijo.

Posneli smo tudi reportažo o molitvi v Islamski skupnosti v Sloveniji, ki je v začetku meseca praznovala konec posta in se posvetila praznovanju bajrama. Praznovali so tudi v Skupnosti za zavest Krišne, kjer so pripravili Festival Svetega imena.

V oddaji Duhovni utrip obravnavamo univerzalne religiozne teme, oddaja pa tudi odpira vrata malim verskim skupnostim, ki so včasih potisnjene na rob javnega življenja ter omogoča preglednost tega dela religioznega polja. Del oddaje je namenjen novicam in zanimivostim o dogodkih v različnih verskih skupnostih, registriranih pri Uradu za verske skupnosti RS. Vsaka oddaja obravnava izbrano temo. Oddaja se ne omejuje na ozke verske ali teološke vsebine, ampak poskuša opisati odnos verskih skupnosti do najrazličnejših družbenih vsebin, ki ne zanimajo le verujočih.

Oddaja predstavlja področje duhovnosti in ezoterike, različna gibanja in posameznike, ki na samonikle načine odkrivajo prostrano področje človekove eksistence.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2019
Duhovni utrip: Preroški dar, Slovenija 2, 16.06.2019, ob 07:20
Kulturni
Duhovni utrip: Preroški dar, Slovenija 1, 15.06.2019, ob 17:20
Kulturni (ponovitev)