TV sporedi

Duhovni utrip: Tujci o slovenski reformaciji

Pregled predvajanj na TV kanalih

Duhovni utrip: Tujci o slovenski reformaciji

spored predvajanj (zadnjih 100)
Duhovni utrip: Tujci o slovenski reformaciji, Slovenija 1, 22.11.2017, ob 14:35
Kulturni
Oddaja dokumentira dogajanje na podro─Źju duhovnosti in ezoterike v Sloveniji.

V pripravah na praznovanje 500-letnice reformacije in na prireditvah je sodelovalo kar nekaj evangelijskih kristjanov, ki so k nam pri┼íli od drugod. A zato ni─Ź manj ne cenijo dedi┼í─Źine slovenskih reformatorjev. Za nas so o svojem odnosu do reformacijske dedi┼í─Źine spregovorili Todd Hunnicutt, Steve Telzerow in Josh Patty.

V oddaji Duhovni utrip obravnavamo univerzalne religiozne teme, oddaja pa tudi odpira vrata malim verskim skupnostim, ki so v─Źasih potisnjene na rob javnega ┼żivljenja, ter omogo─Źa preglednost tega dela religioznega polja. Del oddaje je namenjen novicam in zanimivostim o dogodkih v razli─Źnih verskih skupnostih, registriranih pri Uradu za verske skupnosti RS. Vsaka oddaja obravnava izbrano temo. Oddaja se ne omejuje na ozke verske ali teolo┼íke vsebine, ampak posku┼ía opisati odnos verskih skupnosti do najrazli─Źnej┼íih dru┼żbenih vsebin, ki ne zanimajo le verujo─Źih.

Oddaja predstavlja podro─Źje duhovnosti in ezoterike, razli─Źna gibanja in posameznike, ki na samonikle na─Źine odkrivajo prostrano podro─Źje ─Źlovekove eksistence.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2017
Duhovni utrip: Tujci o slovenski reformaciji, Slovenija 2, 19.11.2017, ob 07:00
Kulturni (ponovitev)
Duhovni utrip: Tujci o slovenski reformaciji, Slovenija 1, 17.11.2017, ob 16:05
Kulturni