TV sporedi

Igra prestolov: Bitka pankrtov

Pregled predvajanj na TV kanalih

Igra prestolov: Bitka pankrtov

spored predvajanj (zadnjih 100)
Igra prestolov: Bitka pankrtov, HTV 2, 10.06.2019, ob 23:20
Fantazijski, 6. sezona, 9. del (ponovitev)
Izvirnik: Game of Thrones: Battle of the Bastards
Režija: David Nutter
Igrajo: Emilia Clarke, Peter Dinklage, Kit Harington, Lena Headey, Sophie Turner, Maisie Williams
Ocena IMDb: 9,4/10

Besna Daenerys je ravno razjahala zmaja in zahteva odgovore. Daenerys z Dragonom zažge poveljniško ladjo mornarice, hkrati pa dothraška konjenica z Daariem na čelu pridrvi iz zaledja in pokonča Harpijine sinove. Jon Sneg z vojsko koraka nad Zimišče, Ramsay Bolton pa ga je ob podpori številne vojske pripravljen braniti.

Po zbirki romanov "Pesem ledu in ognja" Georgea R. R. Martina posneta fantazijska drama prinaša zgodbo o izdaji in plemenitosti v mističnem svetu.

Poletja so dolga desetletja. Zime se vijejo skozi celotna življenja. Sla po oblasti pa je večna.

Najuspešnejša serija v zgodovini programa HBO ter svetovni fenomen Igra prestolov ostaja velikanska uspešnica televizijske mreže. V novi sezoni se bo odvila množica osupljivih, prepletenih zgodb – do njihovih neizogibnih, pogosto krvavih epilogov.

Po istoimenski knjižni seriji "Pesem ledu in ognja" Georgea R. R. Martina posneta serija spremlja kralje in kraljice, viteze in odpadnike ter lažnivce in plemiče, ki se ženejo za oblastjo in močjo. V mističnem svetu Zahodnjega, kjer poletja in zime trajajo več let, se med častihlepnimi rodbinami in ponosnimi vojščaki vedno znova kuhajo težave. Od spletkarskega juga in divjih vzhodnih dežel ter od ledenega severa in starodavnega Zidu, ki ta svet varuje pred neizrekljivo temo onstran njega, se mogočne družine v smrtonosni igri mačke in miši bojujejo za prevlado nad sedmerimi kraljestvi Zahodnjega.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2017
Igra prestolov: Bitka pankrtov, HTV 2, 10.11.2018, ob 22:55
Fantazijski, 6. sezona, 9. del