TV sporedi

Igra prestolov: Rdeča ženska

Pregled predvajanj na TV kanalih

Igra prestolov: Rdeča ženska

spored predvajanj (zadnjih 100)
Igra prestolov: Rdeča ženska, HTV 2, 15.09.2018, ob 21:50
Fantazijski, 6. sezona, 1. del
Izvirnik: Game Of Thrones: The Red Woman
Režija: Alan Taylor
Igrajo: Peter Dinklage, Lena Headey, Emilia Clarke, Kit Harington, Sophie Turner, Iain Glen
Ocena IMDb: 9,5/10

Jon Sneg je mrtev, vendar prevrat v Nočni straži še ni dokončen, zato pa ženska hunta prevzame oblast v Dorniji. Brienne končno začne izpolnjevati svojo viteško nalogo, medtem ko Ramseyju grozi odvzem nasledstva, Daenerys pa izgon v zavetišče za dothraške vdove. Drugje se Cersei, Margaery in Melisandre borijo z vero v prerokbo.

Po zbirki romanov "Pesem ledu in ognja" Georgea R. R. Martina posneta fantazijska drama prinaša zgodbo o izdaji in plemenitosti v mističnem svetu.

Poletja so dolga desetletja. Zime se vijejo skozi celotna življenja. Sla po oblasti pa je večna.

Najuspešnejša serija v zgodovini programa HBO ter svetovni fenomen Igra prestolov ostaja velikanska uspešnica televizijske mreže. V novi sezoni se bo odvila množica osupljivih, prepletenih zgodb – do njihovih neizogibnih, pogosto krvavih epilogov.

Po istoimenski knjižni seriji "Pesem ledu in ognja" Georgea R. R. Martina posneta serija spremlja kralje in kraljice, viteze in odpadnike ter lažnivce in plemiče, ki se ženejo za oblastjo in močjo. V mističnem svetu Zahodnjega, kjer poletja in zime trajajo več let, se med častihlepnimi rodbinami in ponosnimi vojščaki vedno znova kuhajo težave. Od spletkarskega juga in divjih vzhodnih dežel ter od ledenega severa in starodavnega Zidu, ki ta svet varuje pred neizrekljivo temo onstran njega, se mogočne družine v smrtonosni igri mačke in miši bojujejo za prevlado nad sedmerimi kraljestvi Zahodnjega.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2016