TV sporedi

Kjer bom doma: Proti toku

Pregled predvajanj na TV kanalih

Kjer bom doma: Proti toku

spored predvajanj (zadnjih 100)
Kjer bom doma: Proti toku, Slovenija 2, 12.09.2019, ob 18:00
Drama, 6. sezona, 4. del (ponovitev)
Izvirnik: A Place to Call Home: Against the Tide
Ocena IMDb: 8,3/10

Matt se zlaže Olivii, da je zmenjen s starim znancem, in k njej pošlje Elizabeth, ki ji je prisiljena sporočiti Mattov ultimat. Jack je prepričan, da je nesrečo, v kateri se je poškodoval Henry, povzročil O'Rourke, vendar nima dokazov, da bi šel na policijo, zato se George odloči, da bo raziskoval na svojo pest. Doris se odloči, da bo Harryju našla ženo in se kljub Sarinemu trudu ne pusti odgnati …

Na pragu so številne družbene spremembe, a kljub temu je to še vedno čas poln predsodkov in še svežih ran druge svetovne vojne.

V prejšnji sezoni je Elizabeth Goddard izgubila ljubljenega Douglasa. George, Sarah in David so odpotovali na obisk k Jamesu, nato pa v Jeruzalem, saj George razmišlja, da bi sprejel judovsko vero. Anna nima sreče v ljubezni, so pa njene grenke ljubezenske izkušnje navdih za pisanje knjižnih uspešnic. Olivia je našla srečo z Matthewom, Douglasovim sinom, in z Georgiejem se preselijo na Havaje. Jack in Carolyn sta preživljala turbulentno obdobje, Sarah in Jack pa sta razvozlala skrivnost Reginine smrti.

V šesti in hkrati zadnji sezoni, ki se dogaja od aprila 1959 dalje, Matthew Olivii postavi ultimat, Anna je noseča, Henry ima prometno nesrečo, Roy se ne more sprijazniti, da je ostal sam, Carolyn spozna, da je naredila veliko napako, Elizabeth pa se odloči za umik v Sydney.

Država: Avstralija
Jezik: Angleščina
Leto: 2018
Kjer bom doma: Proti toku, HTV 1, 23.08.2019, ob 00:25
Drama, 6. sezona, 4. del (ponovitev)
Kjer bom doma: Proti toku, HTV 1, 22.08.2019, ob 14:00
Drama, 6. sezona, 4. del
Kjer bom doma: Proti toku, Slovenija 1, 02.06.2019, ob 20:00
Drama, 6. sezona, 4. del