TV sporedi

Kjer bom doma: Sol zemlje

Pregled predvajanj na TV kanalih

Kjer bom doma: Sol zemlje

spored predvajanj (zadnjih 100)
Kjer bom doma: Sol zemlje, Slovenija 2, 10.09.2019, ob 17:50
Drama, 6. sezona, 2. del (ponovitev)
Izvirnik: A Place to Call Home: Salt of the Earth
Ocena IMDb: 8,3/10

Po smrti Dawn in njenega otroka je pretreseno vse mesto. Henry si ne more odpustiti, da ju ni mogel rešiti, zato Jacku izroči svojo odpoved. Harry se odloči, da bo ostal v Invernessu in pomagal Royu na kmetiji, toda ta se ni sposoben vrniti na svoj dom, zato ga Sarah povabi v Ash Park. Olivia s težkim srcem privoli v Mattovo zahtevo, da poiščeta Georgiejevo pravo mamo, in Anna sklene, da se bo vrnila v Sydney z njima …

Na pragu so številne družbene spremembe, a kljub temu je to še vedno čas poln predsodkov in še svežih ran druge svetovne vojne.

V prejšnji sezoni je Elizabeth Goddard izgubila ljubljenega Douglasa. George, Sarah in David so odpotovali na obisk k Jamesu, nato pa v Jeruzalem, saj George razmišlja, da bi sprejel judovsko vero. Anna nima sreče v ljubezni, so pa njene grenke ljubezenske izkušnje navdih za pisanje knjižnih uspešnic. Olivia je našla srečo z Matthewom, Douglasovim sinom, in z Georgiejem se preselijo na Havaje. Jack in Carolyn sta preživljala turbulentno obdobje, Sarah in Jack pa sta razvozlala skrivnost Reginine smrti.

V šesti in hkrati zadnji sezoni, ki se dogaja od aprila 1959 dalje, Matthew Olivii postavi ultimat, Anna je noseča, Henry ima prometno nesrečo, Roy se ne more sprijazniti, da je ostal sam, Carolyn spozna, da je naredila veliko napako, Elizabeth pa se odloči za umik v Sydney.

Država: Avstralija
Jezik: Angleščina
Leto: 2018
Kjer bom doma: Sol zemlje, HTV 1, 21.08.2019, ob 00:25
Drama, 6. sezona, 2. del (ponovitev)
Kjer bom doma: Sol zemlje, HTV 1, 20.08.2019, ob 14:00
Drama, 6. sezona, 2. del
Kjer bom doma: Sol zemlje, Slovenija 1, 19.05.2019, ob 20:00
Drama, 6. sezona, 2. del