TV sporedi

Lov na Escobarjeve milijone: Skrivališče

Pregled predvajanj na TV kanalih

Lov na Escobarjeve milijone: Skrivališče

spored predvajanj (zadnjih 100)
Lov na Escobarjeve milijone: Skrivališče, Discovery, 20.08.2018, ob 00:00
Dokumentarni, 1. sezona, 6. del
Izvirnik: Finding Escobar's Millions: The X
Ocena IMDb: 3,9/10

Doug in Ben se odpravita preiskat skrivališče v hribih nad Gachevim rojstnim mestom. Se jima bo končno nasmehnila sreča ali bosta Kolumbijo zapustila praznih rok?

Ta elitna skupina se v vznemirljivi seriji odpravlja na epsko misijo: zakopani denar vrniti prebivalcem in vladi Kolumbije.

Zloglasni mamilarski kralj Pablo Escobar je bil svojčas najbolj iskan človek na planetu. Velik del svojega premoženja, ki naj bi bilo vredno 50 milijard dolarjev, je zakopal na številnih mestih po Kolumbiji. Velike večine tega denarja niso nikoli našli. Zdaj se bosta dva nekdanja agenta CIE, oborožena z znanjem in urjenjem, ki sta ju prejela med desetletnim delovanjem v tujini, povezala z agenti ameriškega urada za boj proti drogam, ki so zasloveli v dramski seriji o Escobarju. Skupaj se bodo podali na lov za njegovim denarjem.

Doug Laux in Ben Smith sta izkušena nekdanja agenta CIE, ki se zdaj podajata na lov za domnevnim Escobarjevim denarjem. V svoji karieri sta kot pripadnika obveščevalne službe delovala tudi v operacijah na Bližnjem vzhodu. Zdaj sta se povezala z agenti ameriškega urada za boj proti drogam (Drug Enforcement Administration), ki so se že v 80-ih ukvarjali s primerom Escobar. Na njihovo pomoč računata, ko se bosta skušala prebiti do ožjega kroga Escobarjevih sodelavcev. Elitni preiskovalni par ima na razpolago popolnoma novo tehnologijo, v trdno oporo jima bodo tudi znanje in tehnike obveščevalnih služb, ki jih doslej javnost sploh še ni videla. Pri napredovanju bodo ključni številni zaupni viri, ki bodo agenta vodili po Kolumbiji in vedno bliže Escobarjevim skritim milijonom.

Doug in Ben se najprej osredotočita na odlagališče odpadkov Barrio Escobar, ki ga je narko kralj nekoč spremenil v naselje in tam nastanil revne in brezdomce. Razumljivo je, da je Pablo Escobar zaradi tega še danes zelo cenjeno ime med tamkajšnjimi prebivalci, ki ostajajo zvesti tako njemu kot njegovi dediščini. Doug in Ben navežeta stike z domačinom Barria, a ko prispeta tja, morata svojo preiskavo nekoliko upočasniti, saj tudi ostali prebivalci naselja želijo vedeti, kaj naenkrat počneta dva agenta. Doug in Ben bosta skozi sezono prečesala Kolumbijo in skušala priti do dna čisto vsem smiselnim namigom o skritih lokacijah Escobarjevega premoženja. Jima bo uspelo najti zakopani denar ali bosta ostala praznih rok?

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2017
Lov na Escobarjeve milijone: Skrivališče, Discovery, 09.07.2018, ob 00:00
Dokumentarni, 1. sezona, 6. del
Lov na Escobarjeve milijone: Skrivališče, Discovery, 07.07.2018, ob 00:00
Dokumentarni, 1. sezona, 6. del
Lov na Escobarjeve milijone: Skrivališče, Discovery, 16.04.2018, ob 04:00
Dokumentarni, 1. sezona, 6. del
Lov na Escobarjeve milijone: Skrivališče, Discovery, 15.04.2018, ob 22:00
Dokumentarni, 1. sezona, 6. del
Lov na Escobarjeve milijone: Skrivališče, Discovery, 12.02.2018, ob 03:00
Dokumentarni, 1. sezona, 6. del
Lov na Escobarjeve milijone: Skrivališče, Discovery, 11.02.2018, ob 21:00
Dokumentarni, 1. sezona, 6. del
Lov na Escobarjeve milijone: Skrivališče, Discovery, 10.02.2018, ob 23:00
Dokumentarni, 1. sezona, 6. del
Lov na Escobarjeve milijone: Skrivališče, Discovery, 31.12.2017, ob 22:00
Dokumentarni, 1. sezona, 6. del