TV sporedi

Morske deklice - H2O: Nepremišljeno

Pregled predvajanj na TV kanalih

Morske deklice - H2O: Nepremišljeno

spored predvajanj (zadnjih 100)
Morske deklice - H2O: Nepremišljeno, HTV 2, 16.08.2019, ob 10:05
Fantazijski, 2. sezona, 23. del
Izvirnik: H2O: Just Add Water: Reckless
Ocena IMDb: 7,2/10

Nate krivi Lewisa za uničeni jet-ski. Ker mu Lewis ne želi plačati škode, Nate poskuša ukrasti njegovo ladjo. Charlotte ne želi pustiti Nateja, zato uporabi vse svoje moči, da ladjo zaustavi. Cleo, Rikki in Emma pa so zaradi njenega obnašanja še bolj jezne nanjo.

Emma Gilbert, Cleo Sertori in Rikki Chadwick so tri petnajstletnice, ki se znajdejo ujete na skrivnostnem otoku Mako.

Emma Gilbert, Cleo Sertori in Rikki Chadwick so tri avstralske šestnajstletnice, ki obtičijo na skrivnostnem otoku Mako. Nenadoma se znajdejo v jezeru pod mirujočim vulkanom in takrat se nad njimi pojavi polna luna, ki obsije jezero.

Dekleta se vrnejo k svojim "normalnim življenjem", vendar kmalu odkrijejo, da so njihova življenja drugačna - deset sekund po stiku z vodo se spremenijo v sirene, ki imajo nadnaravne moči. Trojica za pomoč prosi Cleinega prijatelja Lewisa McCartneyja, ki skuša odkriti skrivnost njihove preobrazbe. Vsakodnevne situacije, kot so kopanje in deževanje, postanejo neprijetne, saj se dekleta spopadajo s svojimi novo pridobljenimi močmi, ki pa imajo svoje prednosti in slabost, hkrati pa jih morajo tudi skrivati.

Država: Avstralija
Jezik: Angleščina
Leto: 2006