TV sporedi

Nenavadna telesa: Največja cista na svetu

Pregled predvajanj na TV kanalih

Nenavadna telesa: Največja cista na svetu

spored predvajanj (zadnjih 100)
Nenavadna telesa: Največja cista na svetu, TLC, 24.10.2017, ob 00:00
Dokumentarni
Izvirnik: Body Bizarre: World's Biggest Cyst
Ocena IMDb: 7,2/10

Oddaja 'Nenavadna telesa' se odpravi na izjemno popotovanje po vsem svetu.

Khalida se po hudih bolečinah v trebuhu odpravi v bolnišnico v Kašmirju. Zdravniki jo operirajo in osupli odkrijejo največjo cisto na jajčniku doslej.

Od indijskega otroškega krotilca kač, do najbolj poraščenega dekleta na svetu - serija odkriva resnične zgodbe ljudi. Z globoko osebnimi intervjuji in posnetki najbolj nenavadnih vsakodnevnih rutin je to zares osupljiva pustolovščina. Šestletno Liu Jiangli so starši zapustili, ko je imela dve leti, potem ko se je rodila z velikimi črnimi pegami in dlakami po obrazu in telesu. Connie Culp je bila prva Američanka, ki so ji leta 2008 presadili obraz, potem ko jo je nekdanji mož ustrelil v obraz. Te in druge zgodbe raziskujejo, kakšno je življenje nekaterih najbolj nenavadnih ljudi na svetu.

Serija »Nenavadna telesa« se vrača s četrto sezono, v kateri razkrivamo še več izjemnih zgodb o ljudeh, ki so prejeli nekatere najskrivnostnejše in najredkejše medicinske diagnoze. Nova sezona razkriva na ducate novih in neverjetnih zdravstvenih stanj in gledalcem omogoča, da se bolnikom pridružijo na njihovi poti, ki se razteza čez več kot dvajset držav. Od moškega, katerega tumor je večji od njegove glave, do dečka, ki ima tri roke, ta serija gledalcem omogoča ekskluziven vpogled v doslej neznane in bizarne zgodbe iz sveta medicine. Nekateri od teh bolnikov se borijo za svoja življenja, vsi pa sodelujejo z uglednimi zdravniki in vam s prve roke razkrivajo svoje izkušnje. Serija gledalcem omogoča edinstven dostop do posameznikov, ki doživljajo izjemne preobrazbe, se zdravijo po številnih operacijah in prestajajo neobičajne terapije. Prisluhnite zgodbam, v katerih bodo ti posamezniki izkazali izjemno vzdržljivost, s katero želijo premagati vse, tudi navidez nepremagljive ovire.

Jezik: Angleščina
Leto: 2014
Nenavadna telesa: Največja cista na svetu, TLC, 21.04.2017, ob 00:00
Dokumentarni
Nenavadna telesa: Največja cista na svetu, TLC, 04.02.2017, ob 23:00
Dokumentarni
Nenavadna telesa: Največja cista na svetu, TLC, 03.02.2017, ob 01:00
Dokumentarni
Nenavadna telesa: Največja cista na svetu, TLC, 02.02.2017, ob 20:00
Dokumentarni
Nenavadna telesa: Največja cista na svetu, TLC, 04.11.2016, ob 01:48
Dokumentarni
Nenavadna telesa: Največja cista na svetu, TLC, 03.11.2016, ob 21:00
Dokumentarni