TV sporedi

Nina Babić: Moja francoska pekarna: Mesto ljubezni

Pregled predvajanj na TV kanalih

Nina Babić: Moja francoska pekarna: Mesto ljubezni

spored predvajanj (zadnjih 100)
Nina Babić: Moja francoska pekarna: Mesto ljubezni, 24KITCHEN, 14.08.2019, ob 00:00
Kulinarika, 1. sezona, 8. del
Izvirnik: Nina Babic: Stories from my French Bakery: City of Love

Tokrat bo ena od najbolj karizmatičnih beograjskih kuharic Nina Babić delila nekaj svojih receptov za nepozabne torte in peciva.

Čeprav je Nina svojo kariero začela v svetu marketinga, je svojo pravo ljubezen našla v pripravi slastnega peciva, tort in krem. Je tudi lastnica slaščičarne Gđa Mirkov, ki v Beogradu deluje od leta 2015. V svoji prvi televizijski oddaji bo razkrila skrivnosti o tem, kako pripraviti preproste sladice za vsako priložnost, ki imajo vznemirljive okuse francoske kuhinje.

“Pred nekaj leti sem končno zbrala pogum, da sem začela peči pecivo. A ne kakršnokoli, temveč prefinjeno, pregrešno dobro francosko pecivo. Priprava peciva je malo podobna življenju. Zahteva tako disciplino kot strast. Neprekinjeno učenje. Zato nikoli ne obupajte. Ampak tako kot v življenju, nič ni slajše od uspeha. Ali, kakor pravimo v našem majhnem svetu sladic, se nič ne more primerjati z občutkom, ko ti končno uspe narediti zahtevno testo ali kremo. In to še ni vse – na koncu ga oziroma jo lahko še poješ! Verjamem, da vam ni treba živeti v Parizu, da bi lahko uživali v klasičnih francoskih pecivih. Z mojimi nasveti, preizkušenimi recepti in triki bomo kmalu vsi skupaj lahko uživali v okusu Pariza,” še dodaja Nina.

Jezik: Angleščina
Leto: 2019
Nina Babić: Moja francoska pekarna: Mesto ljubezni, 24KITCHEN, 14.08.2019, ob 11:00
Kulinarika, 1. sezona, 8. del
Nina Babić: Moja francoska pekarna: Mesto ljubezni, 24KITCHEN, 13.08.2019, ob 16:00
Kulinarika, 1. sezona, 8. del