TV sporedi

Nora hiša: Izbira desetletja

Pregled predvajanj na TV kanalih

Nora hiša: Izbira desetletja

spored predvajanj (zadnjih 100)
Nora hiša: Izbira desetletja, HTV 2, 12.09.2019, ob 18:25
Humor, 4. sezona, 10. del
Izvirnik: Luda kuća: Izbor desetljeća
Ocena IMDb: 4,4/10

V šoli izbirajo profesorja desetletja in Božena lobira zase ter poskuša podkupiti učence, da bi glasovali zanjo. Ko učenci za profesorico desetletja izberejo Matildo, je to za Boženo kot nož v hrbet. Filip je dobil nalogo napisati referat o trgovanju z delnicami, zato je naredil fiktivni portfelj in spremljal situacijo na resničnem trgu …

V Majerjevi hiši ni nikoli dolgočasno. Tudi v 4. sezoni se nadaljujejo znane stvari iz vsakodnevnega življenja.

To je serija, s katero se lahko poistovetimo, saj govori o običajnih ljudeh iz soseske, o tistih z malo denarja in veliko velikih želja, problemov in smole.

V 4. sezoni nas čaka: Miljenko bo zamenjal še nekaj služb, da bi našel tako, ki bi mu odgovarjala. Njegova žena Matilda poskuša shajati z njim in s Filipom, ki je ravno iz pubertete in išče svoj življenjski poklic ter dekle. Upokojeni policist Đuro je pogosto edini glas razuma, ki te ljudi vedno rešuje iz različnih težav. Vedno prisotna soseda Božena zdaj živi pri Majerjevih z Zdevkom Voloderjem, ki išče priložnosti na vsakem koraku. Dobrodušnega Slavka še vedno vsi izkoriščajo. Iz Norveške se vrača njegova teta Brankica. Ponovno bo delala kot čistilka, ki vohuni za družino Majer. Laci ima še vedno briljantne poslovne ideje, Verica pa postane profesionalna maserka.

Država: Hrvaška
Jezik: Hrvaščina
Leto: 2008