TV sporedi

Nora hiša: Oko sokolovo

Pregled predvajanj na TV kanalih

Nora hiša: Oko sokolovo

spored predvajanj (zadnjih 100)
Nora hiša: Oko sokolovo, HTV 2, 11.09.2019, ob 18:26
Humor, 4. sezona, 9. del
Izvirnik: Luda kuća: Oko sokolovo
Ocena IMDb: 4,4/10

K Zdenku in Boženi nenapovedano pride Mia, tokrat v fazi hare krišna in pove, da mogoče za vedno ostane v njunem stanovanju. Istočasno poskuša priti do denarja s katerim bi odpotovala v svoj dragi Bombaj. Voloder težkega srca pokloni Boženi lasersko korekcijo vida v kliniki Oko sokolovo.

V Majerjevi hiši ni nikoli dolgočasno. Tudi v 4. sezoni se nadaljujejo znane stvari iz vsakodnevnega življenja.

To je serija, s katero se lahko poistovetimo, saj govori o običajnih ljudeh iz soseske, o tistih z malo denarja in veliko velikih želja, problemov in smole.

V 4. sezoni nas čaka: Miljenko bo zamenjal še nekaj služb, da bi našel tako, ki bi mu odgovarjala. Njegova žena Matilda poskuša shajati z njim in s Filipom, ki je ravno iz pubertete in išče svoj življenjski poklic ter dekle. Upokojeni policist Đuro je pogosto edini glas razuma, ki te ljudi vedno rešuje iz različnih težav. Vedno prisotna soseda Božena zdaj živi pri Majerjevih z Zdevkom Voloderjem, ki išče priložnosti na vsakem koraku. Dobrodušnega Slavka še vedno vsi izkoriščajo. Iz Norveške se vrača njegova teta Brankica. Ponovno bo delala kot čistilka, ki vohuni za družino Majer. Laci ima še vedno briljantne poslovne ideje, Verica pa postane profesionalna maserka.

Država: Hrvaška
Jezik: Hrvaščina
Leto: 2008