TV sporedi

Nora hiša: Otroški alarm

Pregled predvajanj na TV kanalih

Nora hiša: Otroški alarm

spored predvajanj (zadnjih 100)
Nora hiša: Otroški alarm, HTV 2, 13.09.2019, ob 18:26
Humor, 4. sezona, 11. del
Izvirnik: Luda kuća: Baby alarm
Ocena IMDb: 4,4/10

Miljenko je bil odpuščen na radiu v Karlobagu, nato je na skrivaj zbežal v Zagreb in se zdaj skriva pri Slavku. Babica Katarina pride za pobeglim sinom, vendar namesto njega v stanovanju naleti na Lacija in si stvari razloži po svoje. Voloderju se prikazujejo dunajski zrezki, ker ga Božena hrani le z riževimi krekerji in s surovo ribo, supermoderni otroški alarm pa bo razkril vse skrivnosti družine Majer ...

V Majerjevi hiši ni nikoli dolgočasno. Tudi v 4. sezoni se nadaljujejo znane stvari iz vsakodnevnega življenja.

To je serija, s katero se lahko poistovetimo, saj govori o običajnih ljudeh iz soseske, o tistih z malo denarja in veliko velikih želja, problemov in smole.

V 4. sezoni nas čaka: Miljenko bo zamenjal še nekaj služb, da bi našel tako, ki bi mu odgovarjala. Njegova žena Matilda poskuša shajati z njim in s Filipom, ki je ravno iz pubertete in išče svoj življenjski poklic ter dekle. Upokojeni policist Đuro je pogosto edini glas razuma, ki te ljudi vedno rešuje iz različnih težav. Vedno prisotna soseda Božena zdaj živi pri Majerjevih z Zdevkom Voloderjem, ki išče priložnosti na vsakem koraku. Dobrodušnega Slavka še vedno vsi izkoriščajo. Iz Norveške se vrača njegova teta Brankica. Ponovno bo delala kot čistilka, ki vohuni za družino Majer. Laci ima še vedno briljantne poslovne ideje, Verica pa postane profesionalna maserka.

Država: Hrvaška
Jezik: Hrvaščina
Leto: 2008