TV sporedi

Nora hiša: Primer Drago

Pregled predvajanj na TV kanalih

Nora hiša: Primer Drago

spored predvajanj (zadnjih 100)
Nora hiša: Primer Drago, HTV 2, 15.08.2019, ob 18:25
Humor, 3. sezona, 30. del
Izvirnik: Luda kuća: Slućaj Drago
Ocena IMDb: 5,1/10

Matilda je na državnem tekmovanju iz matematike v Rovinju, Miljenko pa je okupiran s svojo novo vlogo v TV prodaji, uglednega TV podjetja iz Haaga. Laci in Voloder postaneta aktivna agenta TV postaje Gustav d. d., Božena in Đuro pa si to razlagata kot krajo in nemoralni posel.

Filip je osamljen in se pripravlja za izpit, vendar ni zmožen presojati. Slavku se zdi obnašanje Gustava van Jansena, režiserja TV prodaje in njegovega prevajalca, čudno.

V Majerjevi hiši ni nikoli dolgočasno. Tudi v 3. sezoni se nadaljujejo znane stvari iz vsakodnevnega življenja.

V tretji sezoni se oče družine, neuspešni igralec Miljenko Majer, sooči z izgubo očeta, njegova žena Matilda s svojo taščo, ki zdaj želi svoj čas posvetiti svojemu sinu in vnukinji. Ljubezen najmlajšega Majerja Filipa in matere samohranilke Tamare se bo našla na preizkušnji, ko bo Tamara ostala brez doma, Filip pa brez službe.

Upokojeni policijski inšpektor, Đuro Pletikosa oz. četrti član družine Majer, še vedno uživa v pršutu, slanini, podkupovanju in se spominja dobrih starih časov.

V Majerjevi hiši je še vedno pogosta obiskovalka čistilka Brankica, ki se bo prijavila za plesno tekmovanje. Njen nečak Slavko, ki je sicer podnajemnik družine Majer, nadaljuje študij veterinarstva, vendar se ne more zoperstaviti mami Ruži, ki je odločena, da mu najde ženo.

Lastnik kavarne in Miljenkov najboljši prijatelj Laci poskuša zaslužiti s pomočjo vseh možnih pravnih in pol legalnih načinov - od poskušanja združevanja osamljenih src do organizacije otroških tematskih rojstnih dni, pri čemer ves čas sanjari o ljubezni svojega življenja. Matildina najboljša prijateljica Božena, profesorica telesne vzgoje, se bo soočila s strahom pred staranjem, pa tudi s hčerko svojega moža, nogometnega menedžerja Zdenka Volodera.

Kaj vse se še dogaja v družini Majer, pa boste izvedeli v tokratni sezoni.

Država: Hrvaška
Jezik: Hrvaščina
Leto: 2005
Nora hiša: Primer Drago, HTV 2, 14.08.2019, ob 18:25
Humor, 3. sezona, 29. del