TV sporedi

Nora hiša: Strah pred letenjem

Pregled predvajanj na TV kanalih

Nora hiša: Strah pred letenjem

spored predvajanj (zadnjih 100)
Nora hiša: Strah pred letenjem, HTV 2, 16.08.2019, ob 18:20
Humor, 3. sezona, 31. del
Izvirnik: Luda kuća: Strah od letenja
Ocena IMDb: 5,3/10

Nekdanja gospodinjska pomočnica Majerjevih Brankica Beeković si je izpahnila nogo na Norveškem, kjer začasno pazi otroke nekega bogataša. Nečaku Slavku pošlje letalsko karto za Oslo, da bi ji pomagal. Vendar se Slavko boji letenja in išče zamenjavo.

V stanovanju pri Majerjevih je nepovabljen gost, bahavi Miljenkov agent Mlinac, ki se skriva pred igralcem, ki mu grozi. Stanovalci Nore hiše so vključeni v reševanje Bivša gospodinjska pomočnica Majerjevih Brankica Bedeković si je izpahnila nogo na Norveškem, kjer začasno pazi otroke enega bogataša.

Nečaku Slavku pošlje letalsko karto za Oslo, da bi ji pomagal. Vendar se Slavko boji letenja in išče zamenjavo. V stanovanju pri Majerjevih je nepovabljen gost, bahavi Miljenkov agent Mlinac, ki se skriva pred igralcem, ki mu grozi. Stanovalci Nore hiše so vključeni v reševanje Slavkove in Mlinčeve težave. Izhod iz neprijetne situacije vidijo v Boženinem predlogu: namesto Slavka na Norveško leti agent Mlinac.

V tokratni epizodi gostujeta Saša Buneta in Igor Mešin.

V Majerjevi hiši ni nikoli dolgočasno. Tudi v 3. sezoni se nadaljujejo znane stvari iz vsakodnevnega življenja.

V tretji sezoni se oče družine, neuspešni igralec Miljenko Majer, sooči z izgubo očeta, njegova žena Matilda s svojo taščo, ki zdaj želi svoj čas posvetiti svojemu sinu in vnukinji. Ljubezen najmlajšega Majerja Filipa in matere samohranilke Tamare se bo našla na preizkušnji, ko bo Tamara ostala brez doma, Filip pa brez službe.

Upokojeni policijski inšpektor, Đuro Pletikosa oz. četrti član družine Majer, še vedno uživa v pršutu, slanini, podkupovanju in se spominja dobrih starih časov.

V Majerjevi hiši je še vedno pogosta obiskovalka čistilka Brankica, ki se bo prijavila za plesno tekmovanje. Njen nečak Slavko, ki je sicer podnajemnik družine Majer, nadaljuje študij veterinarstva, vendar se ne more zoperstaviti mami Ruži, ki je odločena, da mu najde ženo. Lastnik kavarne in Miljenkov najboljši prijatelj Laci poskuša zaslužiti s pomočjo vseh možnih pravnih in pol legalnih načinov - od poskušanja združevanja osamljenih src do organizacije otroških tematskih rojstnih dni, pri čemer ves čas sanjari o ljubezni svojega življenja.

Matildina najboljša prijateljica Božena, profesorica telesne vzgoje, se bo soočila s strahom pred staranjem, pa tudi s hčerko svojega moža, nogometnega menedžerja Zdenka Volodera.

Kaj vse se še dogaja v družini Majer, pa boste izvedeli v tokratni sezoni.

Država: Hrvaška
Jezik: Hrvaščina
Leto: 2005