TV sporedi

Obzorja duha: Mladoletni migranti, brez glasu

Pregled predvajanj na TV kanalih

Obzorja duha: Mladoletni migranti, brez glasu

spored predvajanj (zadnjih 100)
Obzorja duha: Mladoletni migranti, brez glasu, Slovenija 1, 24.01.2017, ob 11:45
Kulturni (ponovitev)
Obzorja duha je oddaja o veri in verujo─Źih.

Za 103. svetovni dan migrantov 17. januarja je pape┼ż Fran─Źi┼íek napisal poslanico z naslovom ┬╗Mladoletni migranti, ranljivi in brez glasu┬ź. V njej nas poziva, da poskrbimo za otroke, ki so brez obrambe. So otroci, tujci in brez denarnih sredstev. ┬╗Pomagajte jim, ker so iz razli─Źnih razlogov prisiljeni ┼żiveti dale─Ź od domovine in lo─Źeni od dru┼żine!┬ź

Hrva┼íki katoli─Źani so slovesno zaklju─Źili XXIX. Bo┼żi─Źne dneve. Obiskal jih je voja┼íki ordinarij Bosne in Hercegovine, dr. Toma Vuk┼í─Źi─ç. V mesecu verskega tiska boste spoznali novej┼ío duhovno-teolo┼íko publikacijo.

V oddaji spremljamo dogodke v velikih verstvih doma in po svetu. Veliko pozornost namenjamo avtohtonima verskima skupnostma, Katoli┼íki in Evangeli─Źanski cerkvi.

Posamezna oddaja prina┼ía: poro─Źila o najnovej┼íih dogodkih v Sloveniji in svetu ÔÇô ─Źim celoviteje posku┼íamo osvetliti prireditve, dejavnosti in ustanove, ki pomembno sooblikujejo religiozno polje v Sloveniji; spremljamo umetni┼íke stvaritve (knjige, glasba, razstave likovnih del) z religiozno tematiko; ob─Źasno pripravimo "temo tedna". Z razli─Źnimi prispevki spregovorimo o dru┼żbeni in socialni razse┼żnosti vernosti ter spremljamo dialog med religijami ÔÇô pozorni smo na eti─Źna vpra┼íanja in podro─Źje ─Źlovekovih pravic.

Oddaja je sestavljena iz prispevkov razli─Źnih zvrsti (reporta┼że, poro─Źila, feljtoni), ki jih povezuje moderatorka v studiu. Ob─Źasno v studiu gostimo razli─Źne goste.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2017
Obzorja duha: Mladoletni migranti, brez glasu, Slovenija 1, 22.01.2017, ob 11:25
Kulturni