TV sporedi

Od blizu: Manca Košir

Pregled predvajanj na TV kanalih

Od blizu: Manca Košir

spored predvajanj (zadnjih 100)
Od blizu: Manca Košir, Slovenija 1, 26.08.2017, ob 16:00
Pogovorna oddaja
Vesna Milek bo poglobljeno in z različnih zornih kotov razkrivala življenje in ustvarjalnost osebnosti, o katerih smo mislili, da vemo že skoraj vse.

Gostja Vesne Milek je ženska, ki se vse svoje življenje ukvarja z bližino. Bližino drugega, bližino smrti, bližino ljubezni. Vse, kar počne, počne strastno, zato povsod, kamor pride, vzbuja močne reakcije. Napolni prostor, televizijski studio, literarni večer, bolniško sobo. Oboževalka mistične poezije in globokega pogleda v oči. Od blizu bomo spoznali Manco Košir.

Oddaja bo navidezno klasičen pogovor z osebnostjo iz sveta pop kulture, literature, slikarstva, filma, glasbe, gledališča, znanosti in tudi politike, a z neklasičnimi novinarskimi vprašanji, ki se bodo dotikala intervjuvančevega odnosa do življenja, ustvarjanja, ljubezni, duha časa, ki ga živimo … Gostiteljica Vesna Milek bo v oddaji skušala intimno in poglobljeno prehajati v sogovornikovo osebnost, ki se bo pred nami razkrivala v nizu vprašanj, ki ne izgubljajo klasične novinarske ostrine. Vsaka oddaja se bo prilagodila osebnosti intervjuvanca, njegovim posebnostim, skritim strastem, željam in strahovom ter ponudila nov pogled v sogovornikovo osebnost.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2017
Od blizu: Manca Košir, Slovenija 1, 20.05.2017, ob 16:00
Pogovorna oddaja
Od blizu: Manca Košir, Slovenija 2, 17.05.2017, ob 21:15
Pogovorna oddaja