TV sporedi

Od blizu: Matjaž Javšnik

Pregled predvajanj na TV kanalih

Od blizu: Matjaž Javšnik

spored predvajanj (zadnjih 100)
Od blizu: Matjaž Javšnik, Slovenija 1, 18.11.2017, ob 16:00
Pogovorna oddaja
Vesna Milek bo poglobljeno in z različnih zornih kotov razkrivala življenje in ustvarjalnost osebnosti, o katerih smo mislili, da vemo že skoraj vse.

S svojimi liki obstrancev, marginalcev, čudakov brani »svet izobčencev, svetnic in norcev«, zdaj je kreativni motor filmskih festivalov v Krajnski Gori in Piranu, nasmejimo pa se mu lahko tudi v filmu Milice 2, ki je pravkar v kinu. Multipraktik, ugleden gospod in pionir improlige: Matjaž Javšnik.

Oddaja bo navidezno klasičen pogovor z osebnostjo iz sveta pop kulture, literature, slikarstva, filma, glasbe, gledališča, znanosti in tudi politike, a z neklasičnimi novinarskimi vprašanji, ki se bodo dotikala intervjuvančevega odnosa do življenja, ustvarjanja, ljubezni, duha časa, ki ga živimo … Gostiteljica Vesna Milek bo v oddaji skušala intimno in poglobljeno prehajati v sogovornikovo osebnost, ki se bo pred nami razkrivala v nizu vprašanj, ki ne izgubljajo klasične novinarske ostrine. Vsaka oddaja se bo prilagodila osebnosti intervjuvanca, njegovim posebnostim, skritim strastem, željam in strahovom ter ponudila nov pogled v sogovornikovo osebnost.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2017
Od blizu: Matjaž Javšnik, Slovenija 2, 15.11.2017, ob 21:10
Pogovorna oddaja