TV sporedi

Od blizu: Sabina Cvilak

Pregled predvajanj na TV kanalih

Od blizu: Sabina Cvilak

spored predvajanj (zadnjih 100)
Od blizu: Sabina Cvilak, Slovenija 1, 06.10.2018, ob 10:50
Pogovorna oddaja (ponovitev)
Vesna Milek bo poglobljeno in z različnih zornih kotov razkrivala življenje in ustvarjalnost osebnosti, o katerih smo mislili, da vemo že skoraj vse.

Vesna Milek se pogovarja z dobitnico nagrade Prešernovega sklada, kot najobetavnejša mlada sopranistka je bila nagrajena s stoječimi ovacijami v Washingtonski nacionalni operi, kamor jo je povabil Placido Domingo, potem je šla njena kariera samo še navzgor: pela je v opernih prestolnicah, sodelovala je z Andreo Bocellijem. Po Helsinkih in Washingtonu je Mimi iz La Boheme zaživela tudi na odru mariborske opere, konec januarja je bila gostja na koncertu Placida Dominga v Stožicah. Od blizu bomo spoznali Sabino Cvilak.

Oddaja bo navidezno klasičen pogovor z osebnostjo iz sveta pop kulture, literature, slikarstva, filma, glasbe, gledališča, znanosti in tudi politike, a z neklasičnimi novinarskimi vprašanji, ki se bodo dotikala intervjuvančevega odnosa do življenja, ustvarjanja, ljubezni, duha časa, ki ga živimo … Gostiteljica Vesna Milek bo v oddaji skušala intimno in poglobljeno prehajati v sogovornikovo osebnost, ki se bo pred nami razkrivala v nizu vprašanj, ki ne izgubljajo klasične novinarske ostrine. Vsaka oddaja se bo prilagodila osebnosti intervjuvanca, njegovim posebnostim, skritim strastem, željam in strahovom ter ponudila nov pogled v sogovornikovo osebnost.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2018
Od blizu: Sabina Cvilak, Slovenija 1, 17.03.2018, ob 10:45
Pogovorna oddaja
Od blizu: Sabina Cvilak, Slovenija 2, 14.03.2018, ob 20:55
Pogovorna oddaja