TV sporedi

Od blizu: Saša Lošić

Pregled predvajanj na TV kanalih

Od blizu: Saša Lošić

spored predvajanj (zadnjih 100)
Od blizu: Saša Lošić, Slovenija 2, 25.07.2018, ob 21:05
Pogovorna oddaja (ponovitev)
Vesna Milek bo poglobljeno in z različnih zornih kotov razkrivala življenje in ustvarjalnost osebnosti, o katerih smo mislili, da vemo že skoraj vse.

Odkar se je rodila zdaj že ponarodela uspešnica »Bolje biti pijan nego star«, je preteklo 32 let. Vmes so se zgodile strašne stvari, a pesem osemnajstletnika, ki jo je zložil v vojski, ostaja. In z njo okus prve zaljubljenosti, ki bo najbrž vedno enak. Plavi orkestar, zadnji dinozaver v regiji, je ponovno na turneji, gost Vesne Milek pa je frontman in skladatelj Saša Lošić.

Oddaja bo navidezno klasičen pogovor z osebnostjo iz sveta pop kulture, literature, slikarstva, filma, glasbe, gledališča, znanosti in tudi politike, a z neklasičnimi novinarskimi vprašanji, ki se bodo dotikala intervjuvančevega odnosa do življenja, ustvarjanja, ljubezni, duha časa, ki ga živimo … Gostiteljica Vesna Milek bo v oddaji skušala intimno in poglobljeno prehajati v sogovornikovo osebnost, ki se bo pred nami razkrivala v nizu vprašanj, ki ne izgubljajo klasične novinarske ostrine. Vsaka oddaja se bo prilagodila osebnosti intervjuvanca, njegovim posebnostim, skritim strastem, željam in strahovom ter ponudila nov pogled v sogovornikovo osebnost.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2018
Od blizu: Saša Lošić, Slovenija 1, 06.01.2018, ob 10:45
Pogovorna oddaja
Od blizu: Saša Lošić, Slovenija 2, 03.01.2018, ob 20:55
Pogovorna oddaja