TV sporedi

Okus po domačem: Norfolk

Pregled predvajanj na TV kanalih

Okus po domačem: Norfolk

spored predvajanj (zadnjih 100)
Okus po domačem: Norfolk, 24KITCHEN, 13.09.2019, ob 09:05
Kulinarika, 1. sezona, 10. del
Izvirnik: There's No Taste Like Home: Norfolk

Mojster italijanske kuhinje Gino D’Acampo nam bo dokazal, da lahko doma jemo bolje kot v restavraciji. V Conwyju poskusi klasično enolončnico in južnoafriško lokalno jed.

Mojster italijanske kuhinje Gino je na lovu za odlično doma skuhano hrano, tri družine pa bodo svojo najljubšo jed skuhale v profesionalni kuhinji.

Mojster italijanske kuhinje Gino D’Acampo nam bo skušal dokazati, da se lahko doma prehranjujemo bolje kot v restavraciji. Gino se bo podal na lov za odlično doma skuhano hrano, tri družine pa bo izzval, naj svojo najljubšo jed skuhajo v profesionalni kuhinji.

Ginova navihana plat bo prišla na plano, ko bo mamam in babicam pokazal, kako naj svoje zlata vredne recepte spremenijo v jedi za najbolj zahtevne goste restavracije.

Ne zamudite simpatičnega boja za družinsko čast, saj se bodo družine potegovale, da bi njihovo jed za mesec dni uvrstili na jedilnik.

Oddaja nas bo razvajala z množico zabavnih in prisrčnih vsebin, hkrati pa sledila cilju, da se na jedilnikih vse bolj pogosto znajde tudi pristna domača hrana.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
Okus po domačem: Norfolk, 24KITCHEN, 12.09.2019, ob 17:00
Kulinarika, 1. sezona, 10. del
Okus po domačem: Norfolk, 24KITCHEN, 12.09.2019, ob 23:00
Kulinarika, 1. sezona, 10. del