TV sporedi

Osvežilna fronta: Seks

Pregled predvajanj na TV kanalih

Osvežilna fronta: Seks

spored predvajanj (zadnjih 100)
Osvežilna fronta: Seks, Slovenija 2, 20.05.2017, ob 19:20
Zabava, 3. del (ponovitev)
Seks je zagotovo ena najbolj priljubljenih tem vsake generacije v obdobju zgodnje odraslosti. Zanimivo pa je, da se mnoga vprašanja, povezana s spolnostjo, ponavljajo iz generacije v generacijo in med mladimi ostajajo aktualna tudi danes, kljub poplavi informacij v različnih medijih. Kdaj je čas za prvi seks in kakšen je?, Kako poskrbeti za ustrezno kontracepcijo?, Ali obstaja ženski orgazem? … je le nekaj vprašanj, o katerih bodo razmišljali mladi in na katera bosta odgovarjala strokovnjaka. V Žličkanju pa še marsikaj, česar ni mogoče izvedeti nikjer drugje.

Kaj osvežilnega se obeta na fronti?

Osvežilna fronta je nova mozaična oddaja, ki jo namenjamo srednješolcem. Sestavljena je iz pogovornega studijskega dela, prispevkov s terena in iz igranih komičnih vložkov. Za slednje bodo poskrbeli scenaristka in soavtorica Urška Mlakar ter preverjeni igralci in improligaši (Ajda Smrekar, Juš Milčinski, Vid Sodnik, Peter Frankl, Pia Nikolič, Rok Bohinc, Jan Kok in Žiga Regina). Studijski del bo vodila novinarka Neža Prah Seničar, tudi soscenaristka oddaje, ki jo mladi poznajo že z radijskih valov in iz Infodroma.

Neža se bo s sogovorniki pogovarjala o medosebnih odnosih, o zaljubljenosti in ljubezni, zdravju, življenjskem slogu, ustvarjalnosti, računalniških igrah, spolnosti, vozniškem izpitu, aplikacijah, modi, glasbi in drugih temah, ki so mladim blizu. Te teme bomo v glavni rubriki Kam pes taco moli obdelali humorno in grafično oziroma vizualno osvežujoče, tako kot gledalcem oddaje pritiče.

Rubrik, v katerih se bomo lotevali vseh res najpomembnejših tem na svetu (za mlade), bo seveda več. 'Zelo resno', kot je treba, se jih bodo lotili igralci oziroma improvizatorji. Informacije o novostih bodo zbrane v rubriki Sveža roba, v rubriki Mesto zločina bomo preverjali, kje in kako so se mladi zabavali nekoč in kako je danes. V Žličkanju bo glavna tema ljubezen, ekstremne dejavnosti mladih bodo predstavljene v rubriki Ni zime za Eskime, v Retrolaverju bodo mladi spoznali stvari, ki jih danes ni več in si jih tudi težko predstavljajo, v Sektorju za kreativce bodo imeli glavno besedo mladi ustvarjalci z najrazličnejših področij, v Čist mal abšlesan bo rdeča nit moda, v Zbambuzlanijah in Epskem filmu pa bo vse dišalo po produkciji, televizijski in filmski.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2016
Osvežilna fronta: Seks, Slovenija 1, 20.05.2017, ob 10:15
Zabava, 3. del (ponovitev)
Osvežilna fronta: Seks, Slovenija 1, 15.05.2017, ob 17:30
Zabava, 3. del (ponovitev)
Osvežilna fronta: Seks, Slovenija 1, 05.11.2016, ob 11:15
Zabava, 3. del (ponovitev)
Osvežilna fronta: Seks, Slovenija 2, 05.11.2016, ob 19:35
Zabava, 3. del (ponovitev)