TV sporedi

Piloti v aljaški divjini: Na vrhu sveta

Pregled predvajanj na TV kanalih

Piloti v aljaški divjini: Na vrhu sveta

spored predvajanj (zadnjih 100)
Piloti v aljaški divjini: Na vrhu sveta, Animal PLANET, 16.09.2019, ob 00:40
2. sezona, 8. del
Izvirnik: Flying Wild Alaska: Top of the World
Ocena IMDb: 8,2/10

Jim išče skupino pogrešanih plezalcev. Luke mora prepeljati vaškega starešino v bolnišnico, nek pilot pa se trudi postaviti rekord v najhitrejšem letu na severni pol.

Spoznajte družino Tweto z Aljaske, ki se ukvarja s prevozom materialnih dobrin in ljudi na nekatere izmed najtežje dostopnih predelov sveta.

Brez cestnega omrežja so tamkajšnji prebivalci življenjsko odvisni od letalske družbe Era Alaska, ki je v lasti družine Tweto. V tej sezoni se bodo Jim in njegova žena Ferno ter hčerki Ariel in Ayla soočili z nekaterimi najzahtevnejšimi izzivi do sedaj in z najostrejšo aljaško zimo v zadnjih desetletjih, ki podira vse vremenske rekorde. Prebivalci, ki jih je zametel sneg, se zanašajo na pilote, da jim bodo dostavili hrano, gorivo in zdravila, zato morajo ti vse bolj tvegati, da bi lahko dosegli najbolj odročne kraje. Od nevarnih poskusov pristankov na zasilnih pristajališčih na zamrznjenem Beringovem morju pa do mehaničnih težav sredi leta, se lahko ti hrabri piloti zanesejo zgolj na svojo razsodnost in sposobnost.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
Piloti v aljaški divjini: Na vrhu sveta, Animal PLANET, 10.09.2019, ob 15:30
2. sezona, 8. del
Piloti v aljaški divjini: Na vrhu sveta, Animal PLANET, 17.06.2019, ob 15:30
2. sezona, 8. del
Piloti v aljaški divjini: Na vrhu sveta, Discovery, 30.07.2015, ob 00:55