TV sporedi

Poročena z obleko Velika Britanija: Samozavest

Pregled predvajanj na TV kanalih

Poročena z obleko Velika Britanija: Samozavest

spored predvajanj (zadnjih 100)
Poročena z obleko Velika Britanija: Samozavest, TLC, 18.05.2018, ob 07:30
Dokumentarni
Izvirnik: Say Yes To The Dress UK: The Self Esteem Show
Igrajo: David Emanuel
Ocena IMDb: 3,8/10

V tej seriji bo David uresničeval sanje z oblikovanjem poročnih oblek za bodoče neveste v prvi Britanski različici poročne uspešnice iz ZDA.

Hetty ima zaradi alopecije načeto samopodobo, zato si želi preprosto in elegantno obleko, ki bi poudarila njeno postavo. Hannah pa išče oprijeto obleko v slogu morske deklice.

Leta 1981 sta David Emmanuel in njegova takratna žena Elizabeth oblikovala verjetno najbolj ikonično poročno obleko na svetu, in sicer za princeso Diano. Pridružite se Davidu v poročnem butiku konfetov in čipk v Essexu v Angliji, kjer se je pridružil lastnici Christine Dando in njeni nadarjeni ekipi, da bi skupaj pomagali nevestam pri izbiri njihove sanjske obleke in jim zagotovili popolno pripravo na njihov najlepši dan v življenju. Poleg zahtevnih nevest, težkih okoliščin za organizacijo dogodka in obilice drame ter čustev, je iskanje popolne obleke za neveste res pravi izziv. Se bo katera od njih odločila za obleko z več sijaja ali daljšo vlečko kot jo je imela princesa Diana?

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2016
Poročena z obleko Velika Britanija: Samozavest, TLC, 17.05.2018, ob 01:24
Dokumentarni
Poročena z obleko Velika Britanija: Samozavest, TLC, 17.05.2018, ob 11:30
Dokumentarni