TV sporedi

Rachel Khoo v Melbournu: Tovornjak s tacosi

Pregled predvajanj na TV kanalih

Rachel Khoo v Melbournu: Tovornjak s tacosi

spored predvajanj (zadnjih 100)
Rachel Khoo v Melbournu: Tovornjak s tacosi, 24KITCHEN, 15.08.2019, ob 07:10
Kulinarika, 1. sezona, 5. del
Izvirnik: Rachel Khoo's Kitchen Notebook: Melbourne: Taco Food Truck

Rachel ugotovi kaj je gorivo vikend bojevnikov tega mesta in odkriva najljubše gurmanske fast food jedi športnih navdušencev. Kuha skupaj z enim od začetnikov tovornjakov s hitro hrano, poskusi najboljši južnjaški ocvrt piščanec in obišče najsodobnejšo pivovarno, kjer izdelujejo craft pivo.

Svetovna popotnica in globalna kulinarična ustvarjalka Rachel Khoo se odpravi v osrčje Avstralije, na čudovit kraj za gurmane.

Na edinstvenem raziskovalnem potovanju Rachel preživlja čas v enem najbolj prijetnih mest, kjer kuha, jé in potuje kot domačinka. Med obiskom Rachel spozna, da je vloga mesta na svetovnem odru večja od mesta samega po zaslugi številnih vrhunskih kuharskih mojstrov in dobaviteljev. Ko raziskuje mednarodno kulinarično sceno v melbournskem talilnem loncu 140 narodnosti, uživa v vsem, kar ji ponuja mesto z okolico v smislu kulture, umetnosti, glasbe in mode, in vse to spretno vplete v novo generacijo svojih receptov. V melbournskem stanovanju pripravlja jedi, za katere je dobila navdih na potovanjih, nato jih postreže svojim novim prijateljem. V vsaki oddaji spoznamo krajevno restavracijo in kuharskega mojstra, ki pripravi domiselno jed.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
Rachel Khoo v Melbournu: Tovornjak s tacosi, 24KITCHEN, 14.08.2019, ob 14:00
Kulinarika, 1. sezona, 5. del
Rachel Khoo v Melbournu: Tovornjak s tacosi, 24KITCHEN, 14.08.2019, ob 22:00
Kulinarika, 1. sezona, 5. del