TV sporedi

Sara odkriva Avstralijo: Več, kot je vidno očem

Pregled predvajanj na TV kanalih

Sara odkriva Avstralijo: Več, kot je vidno očem

spored predvajanj (zadnjih 100)
Sara odkriva Avstralijo: Več, kot je vidno očem, 24KITCHEN, 13.07.2019, ob 07:40
Kulinarika, 1. sezona, 6. del
Izvirnik: Sara's Australia Unveiled: More than Meets the Eye

Sara la Fountain se bo prvič odpravila v Avstralijo in s svojim navdušenjem nad kulinariko in različnimi kulturami raziskala to zanimivo celino.

Sara La Fountain je ameriško-finska gurmanka, televizijska kuharica, avtorica kuharskih knjig in navdušena popotnica. Prepotovala je svet, vendar še nikoli ni bila na celini tam spodaj, v Avstraliji. V seriji Sara odkriva Avstralijo bomo spremljali Saro na potovanju od severnega konca Avstralije, ljubkovalno poimenovanega Zgornji konec, do osrednjega mesta na jugu, Melbourna v Viktoriji.

V ospredju serije so popotnikom manj znane poti in kraji, ki niso komercialne turistične destinacije, vendar jih je vredno obiskati. Epizode so dobro uravnotežena mešanica življenjskega sloga v divjini, hrane, narave, krajevnih izdelkov, kulture domorodcev in seveda zanimivih ljudi, od vajencev na farmah do kulinaričnih genijev. Vse to bo spremljalo neustavljivo Sarino navdušenje skupaj z njenim toplim odnosom do ljudi. Serija Sara odkriva Avstralijo je neponovljivo potovanje, ki obsega tropske džungle s krokodili, adrenalinske pustolovščine, neskončne ceste v rdečem pesku, skalnato gorovje, nepredstavljivo lepe pokrajine in hrano. Sarino potovanje je pot, ki bi si jo želeli sami doživeti in zdaj se ji lahko pridružimo na njeni.

Jezik: Angleščina
Leto: 2016
Sara odkriva Avstralijo: Več, kot je vidno očem, 24KITCHEN, 12.07.2019, ob 14:30
Kulinarika, 1. sezona, 6. del
Sara odkriva Avstralijo: Več, kot je vidno očem, 24KITCHEN, 12.07.2019, ob 22:30
Kulinarika, 1. sezona, 6. del