TV sporedi

Sivolasi žigolo

Pregled predvajanj na TV kanalih

Sivolasi žigolo

spored predvajanj (zadnjih 100)
Sivolasi žigolo, Slovenija 2, 09.11.2018, ob 20:05
Komedija (ponovitev)
Izvirnik: Fading Gigolo
Režija: John Turturro
Igrajo: John Turturro, Woody Allen, Vanessa Paradis, Liev Schreiber, Sharon Stone, Sofía Vergara
Ocena IMDb: 6,2/10

Murray, knjigarnar v zrelih letih, se začne preživljati z organiziranjem spolnih uslug za žensko klientelo.

Murray je knjigarnar, precej nevrotičnega značaja, ki mu posel ne cveti najbolje. Njegova privlačna dermatologinja dr. Parkerjeva mu omeni, da išče moškega, ki bi bil pripravljen sodelovati v trojčku z njeno enako lepo prijateljico Selimo. Murray takoj pomisli na svojega dolgoletnega prijatelja, cvetličarja Fioravanteja, ki prav tako živi iz rok v usta. Ta sprva okleva, ker noče biti Murrayjeva "kurba", sčasoma pa začne razmišljati, da je na svetu še veliko slabših načinov za preživetje, kot pa je ta, da osrečiš dve lepotici, željni intimne pozornosti. Tako se rahlo osiveli žigolo odpravi k dr. Parkerjevi na "avdicijo" pred trojčkom. Po uspešnem krstu med rjuhami se glas o njegovih uslugah hitro razširi po mestu.

Ko se stranke začnejo vrstiti ena za drugo, Fioravante poskuša ohraniti mejo med zasebnim življenjem in poklicnim ljubezenskim udejstvovanjem, toda jezični Murray vestno skrbi za nenehen pritok strastne, ljubezni željne klientele. Vse do dne, ko žrebca pošlje k Avigal, vdovi rabina iz ortodoksne judovske skupnosti. Obisk se konča precej drugače, kot je kdorkoli pričakoval …

Zabavna in prav nič plehka komedija je posneta v stilu, ki spominja na zgodnje filme Woodya Allena. Slednji ga sicer ni niti oscenaril, niti zrežiral, ampak kjer koli se Woody pojavi, pusti prepoznaven pečat. Film ima poleg simpatične zgodbe tudi res vrhunsko igralsko zasedbo, na čelu katere najbolj izstopata omamni Sofía Vergara in Sharon Stone.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2013
Sivolasi žigolo, HTV 2, 25.09.2017, ob 21:00
Komedija
Sivolasi žigolo, Slovenija 2, 27.10.2016, ob 21:55
Komedija