TV sporedi

Skrivnosti Brokenwooda: Igra laži

Pregled predvajanj na TV kanalih

Skrivnosti Brokenwooda: Igra laži

spored predvajanj (zadnjih 100)
Skrivnosti Brokenwooda: Igra laži, Slovenija 2, 18.07.2017, ob 22:35
Kriminalka, 1. sezona, 3. del (ponovitev)
Izvirnik: The Brokenwood Mysteries
Režija: Mike Smith
Igrajo: Neill Rea, Fern Sutherland, Pana Hema Taylor, Nic Sampson, Cristina Serban Ionda, Colin Moy
Ocena IMDb: 7,7/10

Na golf igrišču leži kruto umorjena Alison Stone, odlična golfistka in članica golf kluba. Med jutranjo igro jo najdejo štirje prijatelji, ki so bili skupaj z njo v odboru golf kluba. Ko začne Shepherd preiskovati, izve, da so se na sestankih pogosto prepirali, sploh zato, ker je umorjena sprva hotela prodati pol kluba, potem pa si je premislila. V mestecu je nihče ni maral, imela pa je veliko ljubimcev, najnovejši je bil mladi vzdrževalec igrišča Hamish, zaradi česar jo je njegova mati, njena bivša delavka, še bolj sovražila. Njena hči Nicky pa se je zapletla s sinom člana odbora Rogerjem.

Brokenwood je na videz mirno podeželsko mestece na Novi Zelandiji s približno 5.000 prebivalci, kjer imajo novega inšpektorja.

Mike Shepherd je prišel, da bi razrešil umor, a se je odločil ostati. Njegovo zasebno življenje je skrivnost, znano je le to, da je bil nekajkrat poročen, nihče ne ve, kolikokrat, in da nima otrok. Bolj kot zasebnemu življenju se je posvečal službi in tudi zdaj mu dela ne manjka. Njegova desna roka je mlada, odločna in bistra Kristin Sims, ki si, nasprotno od Shepherda, vse zapisuje in dela strogo po pravilih. V Brokenwoodu živi že nekaj let, a do mesta in ljudi je, za razliko od Shepherda, bolj zadržana.

Država: Nova Zelandija
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
Skrivnosti Brokenwooda: Igra laži, Slovenija 2, 01.12.2015, ob 21:00
Skrivnosti Brokenwooda: Igra laži, Slovenija 2, 30.11.2015, ob 20:55