TV sporedi

Sladko življenje z Rachel Allen: Evropske sladice

Pregled predvajanj na TV kanalih

Sladko življenje z Rachel Allen: Evropske sladice

spored predvajanj (zadnjih 100)
Sladko življenje z Rachel Allen: Evropske sladice, Slovenija 1, 26.02.2018, ob 10:15
Kulinarika
Izvirnik: Rachel Allen's all things sweet

Priljubljena kuharska mojstrica nam bo v svoji domači kuhinji pripravljala mamljive sladice, saj kot pravi Rachel: malce razvajanja nikoli ne škodi.

Tokrat se bo Rachel podala na kulinarično popotovanje po Evropi. Pripravila bo pecivo iz paljenega testa, in sicer karamelne princeske s pomarančo in cimetove krofke, s kosmuljami bo nadgradila značilno francosko pogačo, z medom in sivko pa bo značilni italijanski strjenki dala francoski pridih. V Malih kuharskih skrivnostih se bomo naučili pripravljati paljeno testo, obiskali pa bomo tudi znano francosko restavracijo v Dublinu.

V vsakem delu nam bo predstavila več receptov za jedi, ob katerih bo življenje res sladko; poklicne tehnike, s katerimi se bomo rešili iz marsikatere zagate, bomo našli v rubriki Male kuharske skrivnosti; spoznali pa bomo tudi zanimive ljudi s posebnimi znanji, od vrhunskih slaščičarskih mojstrov do poznavalcev čajev. Sladice, ob katerih bodo le redki ostali ravnodušni, so preproste za pripravo, sestavine pa naravne in okusne.

Država: Irska
Jezik: Angleščina
Sladko življenje z Rachel Allen: Evropske sladice, Slovenija 1, 24.02.2018, ob 18:10
Kulinarika
Sladko življenje z Rachel Allen: Evropske sladice, Slovenija 1, 11.12.2017, ob 10:15
Kulinarika (ponovitev)
Sladko življenje z Rachel Allen: Evropske sladice, Slovenija 1, 09.12.2017, ob 18:00
Kulinarika