TV sporedi

Sladko življenje z Rachel Allen: Poletne sladice

Pregled predvajanj na TV kanalih

Sladko življenje z Rachel Allen: Poletne sladice

spored predvajanj (zadnjih 100)
Sladko življenje z Rachel Allen: Poletne sladice, Slovenija 1, 08.01.2018, ob 10:15
Kulinarika (ponovitev)
Izvirnik: Rachel Allen's all things sweet

Priljubljena kuharska mojstrica nam bo v svoji domači kuhinji pripravljala mamljive sladice, saj kot pravi Rachel: malce razvajanja nikoli ne škodi.

Danes se bomo naučili pripravljati sladice, ki vedno pričarajo poletje: slastni potresanec z jagodami in rabarbaro, kremaste pite z nektarinami ter rahlo jogurtovo kremo z bezgom in poširano rabarbaro. V malih kuharskih skrivnostih bomo izvedeli, kako pravilno in s čim manj truda pripraviti domače listnato testo. Rachel bo med drugim obiskala prijatelja Patricka Ryana, ki na otoku Heir pripravlja kuharske tečaje. Patrick bo dokazal, da so krofi lahko odlična poletna sladica, Rachel pa postavil pred izziv: Ali lahko poje krof brez oblizovanja?

V vsakem delu nam bo predstavila več receptov za jedi, ob katerih bo življenje res sladko; poklicne tehnike, s katerimi se bomo rešili iz marsikatere zagate, bomo našli v rubriki Male kuharske skrivnosti; spoznali pa bomo tudi zanimive ljudi s posebnimi znanji, od vrhunskih slaščičarskih mojstrov do poznavalcev čajev. Sladice, ob katerih bodo le redki ostali ravnodušni, so preproste za pripravo, sestavine pa naravne in okusne.

Država: Irska
Jezik: Angleščina
Sladko življenje z Rachel Allen: Poletne sladice, Slovenija 1, 06.01.2018, ob 18:00
Kulinarika (ponovitev)
Sladko življenje z Rachel Allen: Poletne sladice, Slovenija 1, 23.10.2017, ob 10:15
Kulinarika (ponovitev)
Sladko življenje z Rachel Allen: Poletne sladice, Slovenija 1, 21.10.2017, ob 18:05
Kulinarika