TV sporedi

Stipe v gosteh: EU

Pregled predvajanj na TV kanalih

Stipe v gosteh: EU

spored predvajanj (zadnjih 100)
Stipe v gosteh: EU, HTV 2, 12.07.2018, ob 17:35
Humor, 5. sezona, 2. del
Izvirnik: Stipe u gostima: EU
Re┼żija: Istvan Filakovic
Igrajo: Filip Rados, Vedran Mlikota, Suzana Nikoli─ç, Alen Salinovic, Lana Bari─ç, Hrvoje Keckes
Ocena IMDb: 6,6/10

Ive ima veliko dela v agenciji. A Lana meni, da lahko prevzame nov, vi┼íji polo┼żaj. Kmalu nekdo opazi njegove sposobnosti in ponudi se mu napredovanje. Ive sam ni prepri─Źan, ─Źe lahko prevzame tolik┼íno odgovornost, zato se posvetuje z bli┼żnjimi. Lana meni, da bi Ive lahko prevzel to novo delovno mesto, vendar se kmalu premisli, da je napredovanje povezano s selitvijo dru┼żine v Ka┼ítel.

Peta sezona prina┼ía ┼ítevilne spremembe pri Ivi─çevih: nova slu┼żba, selitev, novi prijatelji.

Stipe (Filip Radoš) je vdovec iz Splita, ki v Zagreb prispe na zdravniške preiskave. Pri sinu Ivu (Vedran Mlikota) naj bi ostal le nekaj dni, ki pa se podaljšajo v mesece.

Bli┼żnji vstop Hrva┼íke v EU prina┼ía ┼ítevilne spremembe, na dru┼żbeni in osebni ravni. Mnoge agencije, ki se financirajo iz evropskih sredstev, i┼í─Źejo mlade talente, kar ┼żeli izkoristiti tudi Ive. To pa pomeni, da bo moral zanemariti svoje gospodinjske obveznosti, ki jih bo z veseljem prevzel Stipe. Nova Ivina slu┼żba pa ka┼że tudi prilo┼żnost za selitev v Ka┼ítel, vendar Stipu tudi na kraj pameti ne pride, da bi zapustil Zagreb. Enako razmi┼ílja tudi Lana. Z novo Ivino slu┼żbo in njegovimi novimi prijatelji, ─Éivotom in Stanko, pa nastopijo tudi ┼ítevilne spremembe v lokalni kavarni.

Dr┼żava: Hrva┼íka
Jezik: Hrva┼í─Źina
Leto: 2011
Stipe v gosteh: EU, HTV 2, 11.07.2018, ob 18:25
Humor, 5. sezona, 1. del