TV sporedi

Stipe v gosteh: Včasih je bilo bolje

Pregled predvajanj na TV kanalih

Stipe v gosteh: Včasih je bilo bolje

spored predvajanj (zadnjih 100)
Stipe v gosteh: Včasih je bilo bolje, HTV 2, 12.04.2018, ob 01:30
Humor, 3. sezona, 10. del (ponovitev)
Izvirnik: Stipe u gostima
Ocena IMDb: 6,7/10

Stipeta muči nostalgija za preteklostjo. Ljudje so se bolj spoštovali med seboj, se več družili in uživali v majhnih stvareh. Tehnološki napredek je mnogim stvarem odvzel čar, mladi tako ne vedo, česa vsega nimajo. Ko Stipe sreča brezdomca, ki je bil nekoč slavni pevec, se odloči, da mu bo pomagal vrniti se na glasbeno sceno.

V tretji sezoni Stipe ni več v gosteh, saj je postal kar del družine.

Tretja sezona prinaša veliko novih tem, med drugim tudi igralske spodobnosti, pojavi pa se tudi nov lik Miro, vizažist iz Reke, ki se preseli v stanovanje nasproti Ivice.

Stipe (Filip Radoš) je vdovec iz Splita, ki v Zagreb prispe na zdravniške preiskave. Pri sinu Ivu (Vedran Mlikota) naj bi ostal le nekaj dni, ki pa se podaljšajo v mesece. Ive je diplomirani veterinar, ki nikakor ne more najti službe. Živi skupaj z ženo Lano (Suzana Nikolić), lastnico frizerskega salona, in sinom Dinom (Nail Hasanović), 16-letnikom, ki obožuje tehno glasbo.

Stipov prihod življenje zagrebške družine obrne na glavo. Stipe se ne more navaditi na življenje v mestu, poleg tega pa se ves čas prepira z Lanino materjo Uršulo (Lela Margitić).

Država: Hrvaška
Jezik: Hrvaščina
Leto: 2008
Stipe v gosteh: Včasih je bilo bolje, HTV 2, 11.04.2018, ob 18:29
Humor, 3. sezona, 10. del
Stipe v gosteh: Včasih je bilo bolje, HTV 2, 07.04.2018, ob 01:25
Humor, 3. sezona, 10. del