TV sporedi

Studio kriškraš: Vilinski direndaj

Pregled predvajanj na TV kanalih

Studio kriškraš: Vilinski direndaj

spored predvajanj (zadnjih 100)
Studio kriškraš: Vilinski direndaj, Slovenija 1, 04.04.2017, ob 15:35
Družinski (ponovitev)
Globoko pod zemljo, na koncu najbolj zavitih krtovskih rovov, se skriva čisto poseben svet, čaroben, skrivnosten in zanimiv.

Dobrodošli na mednarodnem dnevu vil! Hihi. Prvi april! Mednarodni dan vil še ne obstaja. Hihi. Tudi Črtek bo za nos potegnil Borčka in Lovra. Pssst! Prijatelja mu ne bosta ostala dolžna in bosta nabritemu krtku vrnila prvoaprilsko šalo. Naj ta skrivnost ostane med nami. Deklica Dea veseli druščini pomaga pri izdelovanju vilinskih kril. In kmalu bo v Studiu Kriškraš nastal razigran vilinski direndaj.

Studio Kriškraš je krtinica, kjer se družijo najboljši prijatelji, nadebudni poročevalci krtek Črtek, bober Bor, krtica Črtica, veverica Šviga in ježek Juš. Skupni so jim razigranost, veselje do odkrivanja sveta in ljubezen do druženja z otroki. Prav otroškim zgodbam je v oddaji namenjeno najpomembnejše mesto, saj je Studio Kriškraš »televizijsko igrišče«, kjer se otroci lahko prepustijo spontanim igrarijam, domišljijskemu ustvarjanju, raziskovanju in dogodivščinam. Tistemu, kar je v otroštvu najlepše!

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Studio kriškraš: Vilinski direndaj, Slovenija 2, 03.04.2017, ob 19:30
Družinski (ponovitev)
Studio kriškraš: Vilinski direndaj, Slovenija 1, 01.04.2017, ob 07:50
Družinski