TV sporedi

Tiha dolina

Pregled predvajanj na TV kanalih

Tiha dolina

spored predvajanj (zadnjih 100)
Tiha dolina, HBO, 28.03.2017, ob 20:00
Kriminalka, 1. sezona, 4. del
Izvirnik: Valea muta
Režija: Marian Crisan
Igrajo: Vlad Balan, Mihai Calin, Rodica Lazar, Ovidiu Niculescu, Emilian Oprea, Theodor Soptelea
Ocena IMDb: 6,9/10

Medtem ko je Horia v bolnišnici, se Filip odloči, da bo policiji priznal, kar je videl. Policisti se sicer vedno bolj približujejo preprodajalcem drog in morilec se odloči, da bo dokončal, kar je začel.

Kriminalna dramska serija spremlja odnos med najstnikoma, ki se spreminja od prijateljstva do vzajemne privlačnosti in spet nazaj.

Najstniška prijatelja Filip in Horia preživljata večere v koči slednjega v Tihi dolini. Tisto, kar se sprva zdi kot objestno zbadanje dveh fantov, se sprevrže v nekaj povsem drugega. Stvari uidejo nadzoru, ko se blizu koče ustavi avtomobil in sta Filip in Horia priči večkratnim umorom. Mladostnika se skušata neopazno odplaziti iz koče, vendar ju morilec opazi in jima sledi. V zadnjem trenutku jima uspe pobegniti zasledovalcu in nazadnje si prisežeta, da nikomur ne bosta povedala, kar sta videla, zato da bi tudi njuno nedovoljeno srečanje ostalo skrivnost. Za primer zadolžena javna tožilka Elena Zamfir je obenem Filipova teta ter krušna mati. Njeno sodelovanje z ustanovo DIICOT, ki se trudi razvozlati temačno skrivnost iz Tihe doline, se izkaže za sila težavno. Poleg tega se mora Elena soočiti tudi z nekaterimi izzivi v lastni družini. Žrtve so pripadniki mafijskega klana, ki ga vodi Nicu Jartea; smrt njegovih mož ga postavlja v občutljiv položaj. Ko ugotovita, da sta za seboj pustila sled, ki bi ju lahko izdala, se Horia in Filip odločita za tvegano potezo.

Država: Romunija
Jezik: Romunščina
Leto: 2016
Tiha dolina, HBO, 21.03.2017, ob 20:00
Kriminalka, 1. sezona, 3. del
Tiha dolina, HBO, 14.03.2017, ob 20:00
Kriminalka, 1. sezona, 2. del
Tiha dolina, HBO, 07.03.2017, ob 20:00
Kriminalka, 1. sezona, 1. del