TV sporedi

Tiha dolina

Pregled predvajanj na TV kanalih

Tiha dolina

spored predvajanj (zadnjih 100)
Tiha dolina, HBO, 28.03.2017, ob 20:00
Kriminalka, 1. sezona, 4. del
Izvirnik: Valea muta
Re┼żija: Marian Crisan
Igrajo: Vlad Balan, Mihai Calin, Rodica Lazar, Ovidiu Niculescu, Emilian Oprea, Theodor Soptelea
Ocena IMDb: 6,9/10

Medtem ko je Horia v bolni┼ínici, se Filip odlo─Źi, da bo policiji priznal, kar je videl. Policisti se sicer vedno bolj pribli┼żujejo preprodajalcem drog in morilec se odlo─Źi, da bo dokon─Źal, kar je za─Źel.

Kriminalna dramska serija spremlja odnos med najstnikoma, ki se spreminja od prijateljstva do vzajemne privla─Źnosti in spet nazaj.

Najstni┼íka prijatelja Filip in Horia pre┼żivljata ve─Źere v ko─Źi slednjega v Tihi dolini. Tisto, kar se sprva zdi kot objestno zbadanje dveh fantov, se sprevr┼że v nekaj povsem drugega. Stvari uidejo nadzoru, ko se blizu ko─Źe ustavi avtomobil in sta Filip in Horia pri─Źi ve─Źkratnim umorom. Mladostnika se sku┼íata neopazno odplaziti iz ko─Źe, vendar ju morilec opazi in jima sledi. V zadnjem trenutku jima uspe pobegniti zasledovalcu in nazadnje si prise┼żeta, da nikomur ne bosta povedala, kar sta videla, zato da bi tudi njuno nedovoljeno sre─Źanje ostalo skrivnost. Za primer zadol┼żena javna to┼żilka Elena Zamfir je obenem Filipova teta ter kru┼ína mati. Njeno sodelovanje z ustanovo DIICOT, ki se trudi razvozlati tema─Źno skrivnost iz Tihe doline, se izka┼że za sila te┼żavno. Poleg tega se mora Elena soo─Źiti tudi z nekaterimi izzivi v lastni dru┼żini. ┼Żrtve so pripadniki mafijskega klana, ki ga vodi Nicu Jartea; smrt njegovih mo┼ż ga postavlja v ob─Źutljiv polo┼żaj. Ko ugotovita, da sta za seboj pustila sled, ki bi ju lahko izdala, se Horia in Filip odlo─Źita za tvegano potezo.

Dr┼żava: Romunija
Jezik: Romun┼í─Źina
Leto: 2016
Tiha dolina, HBO, 21.03.2017, ob 20:00
Kriminalka, 1. sezona, 3. del
Tiha dolina, HBO, 14.03.2017, ob 20:00
Kriminalka, 1. sezona, 2. del
Tiha dolina, HBO, 07.03.2017, ob 20:00
Kriminalka, 1. sezona, 1. del