TV sporedi

Umori na podeželju: Pogovor z mrtvimi

Pregled predvajanj na TV kanalih

Umori na podeželju: Pogovor z mrtvimi

spored predvajanj (zadnjih 100)
Umori na podeželju: Pogovor z mrtvimi, HTV 1, 15.08.2019, ob 01:15
Kriminalka, 11. sezona, 7. del (ponovitev)
Izvirnik: Midsomer Murders: Talking to the Dead
Ocena IMDb: 7,8/10

Barnaby preiskuje izginotje dveh zakonskih parov, ki sta izginila s posestva Lintona Pargeterja. Inšpektor je prepričan, da je vzrok za izginotje kraja dragocenih starin. Poleg tega v vas pride jasnovidni Cyrus Levanu, ki namerava s svojo skupino obeležiti obletnico množičnega pomora menihov. Govorice pravijo, da umorjeni menihi še vedno kot duhovi živijo v bližnjem gozdu. Tam Cyrus kmalu najde truplo.

Ponovno bomo spremljali inšpektorja Toma Barnabyja (John Nettles) in njegovega pomočnika Bena Jonesa (Jason Hughes) pri reševanju zločinov.

Nič ni tako, kot se na videz zdi za kuliso simpatičnih ladijskih hišic angleškega Midsomerja. Pod mirno površino zaspanega mesteca se skrivajo temne skrivnosti, škandali in zlo. Umor, ugrabitev in izsiljevanje tu niso nič nenavadnega. Detektivska drama se osredotoča na glavni lik policijskega inšpektorja Toma Barnabyja (igra ga John Nettles) in na njegov trud reševanja različnih zločinov, ki se zgodijo na izmišljenem angleškem podeželju Midsomerja. Serija temelji na kriminalnih romanih avtorice Caroline Graham in jo je izvirno priredil Anthony Horowitz.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2013
Umori na podeželju: Pogovor z mrtvimi, HTV 1, 14.08.2019, ob 15:00
Kriminalka, 11. sezona, 7. del
Umori na podeželju: Pogovor z mrtvimi, HTV 1, 04.09.2018, ob 15:00
Kriminalka, 11. sezona, 7. del