TV sporedi

Umori na podeželju: Trg za umor

Pregled predvajanj na TV kanalih

Umori na podeželju: Trg za umor

spored predvajanj (zadnjih 100)
Umori na podeželju: Trg za umor, HTV 1, 30.06.2018, ob 00:30
Kriminalka, 5. sezona, 1. del (ponovitev)
Izvirnik: Midsomer murders: Market for Murder
Režija: Peter Smith
Igrajo: John Nettles, Jane Wymark, Barry Jackson, Jason Hughes, Laura Howard, Neil Dudgeon
Ocena IMDb: 7,8/10

Barnaby je zopet sredi preiskave. Tokrat v vasi Midsomer Market raziskuje niz bizarnih umorov, ki so se začeli s smrtjo vodje lokalnega bralnega kluba. Pet žensk se v Midsomerju redno srečuje v knjižnem klubu, ki je pravzaprav krinka za investicije. Ko je predsednica kluba pretepena do smrti, na dan pridejo skrivnosti kluba.

V angleškem Midsomerju se pod mirno površino se skrivajo temne skrivnosti, škandali in zlo. Umor, ugrabitev in izsiljevanje tu niso nič nenavadnega.

Nič ni tako, kot se na videz zdi za kuliso simpatičnih ladijskih hišic angleškega Midsomerja. Pod mirno površino zaspanega mesteca se skrivajo temne skrivnosti, škandali in zlo. Umor, ugrabitev in izsiljevanje tu niso nič nenavadnega. Detektivska drama se osredotoča na glavni lik policijskega inšpektorja Toma Barnabyja (igra ga John Nettles) in na njegov trud reševanja različnih zločinov, ki se zgodijo na izmišljenem angleškem podeželju Midsomerja. Serija temelji na kriminalnih romanih avtorice Caroline Graham in jo je izvirno priredil Anthony Horowitz.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2002
Umori na podeželju: Trg za umor, HTV 1, 29.06.2018, ob 15:00
Kriminalka, 5. sezona, 1. del (ponovitev)