TV sporedi

Umori na podeželju: Zeleni mož

Pregled predvajanj na TV kanalih

Umori na podeželju: Zeleni mož

spored predvajanj (zadnjih 100)
Umori na podeželju: Zeleni mož, HTV 1, 13.07.2018, ob 01:45
Kriminalka, 7. sezona, 1. del (ponovitev)
Izvirnik: Midsomer Murders: The Green Man
Režija: Peter Smith
Igrajo: John Nettles, Jane Wymark, Barry Jackson, Jason Hughes, Laura Howard, Neil Dudgeon
Ocena IMDb: 7,8/10

Ko Barnaby raziskuje okostja v zrušenem predoru, je Troyjev zadnji primer v Midsomerju povezan z mladostnikom, ki je sovražil samotarja. Poslovnež Timothy Webster organizira veliko čiščenje mestnega kanala za promocijo turizma in seveda tudi svojega statusa v krajevni skupnosti. Med čiščenjem, ki se ga udeležita tudi Barnabyjeva žena Joyce in hčerka Cully, pride do nesreče. Joyce je tako skupaj z nekaterimi prostovoljci ujeta v predoru. Ko jih osvobodijo, v tunelu najdejo kup okostnjakov, ki naj bi tam ležali že več kot sto let. Barnaby kljub temu sproži preiskavo. Troy medtem napreduje v inšpektorja in preiskuje svoj primer.

Ogledali si bomo 7. sezono kriminalistične serije, ki spremlja policijskega inšpektorja Toma Barnabyja pri reševanju različnih zločinov.

Nič ni tako, kot se na videz zdi za kuliso simpatičnih ladijskih hišic angleškega Midsomerja. Pod mirno površino zaspanega mesteca se skrivajo temne skrivnosti, škandali in zlo. Umor, ugrabitev in izsiljevanje tu niso ni nenavadnega. Detektivska drama se osredotoča na glavni lik policijskega inšpektorja Toma Barnabyja, igra ga John Nettles, in na njegov trud za razrešitev različnih zločinov, ki se zgodijo na izmišljenem angleškem podeželju Midsomerja. Serija temelji na kriminalnih romanih avtorice Caroline Graham in jo je izvirno priredil Anthony Horowitz.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2013
Umori na podeželju: Zeleni mož, HTV 1, 12.07.2018, ob 15:00
Kriminalka, 7. sezona, 1. del (ponovitev)