TV sporedi

Začnimo znova: Riki in Blažka sta zakon

Pregled predvajanj na TV kanalih

Začnimo znova: Riki in Blažka sta zakon

spored predvajanj (zadnjih 100)
Začnimo znova: Riki in Blažka sta zakon, Slovenija 1, 16.09.2019, ob 12:20
Družinski, 2. sezona, 30. del (ponovitev)
Riki potoži Blažki, da je zamočil v šoli in se skregal s starši. Prosi jo, če lahko kak teden ostane pri njih, da se njegovi starši pomirijo. Pri prepričevanju Ovnovih, da se Riki začasno preseli k njim, pa je Blažka tako (ne)spretna, da domače prepriča, da je zanosila in mora Riki zato ostati pri njih. Domači se nad to zamislijo hitro navdušijo in Rikiju ponudijo, da ostane pri njih za vedno. Do »noseče« Blažke se vsi obnašajo tako, kot so se prej do Betke, in mlad par preselijo v otroško sobo.

Rikiju ni jasno, zakaj so vsi z njim tako prijazni. Namigov, da zato, ker bo kmalu oče, ne razume. Toni računa na to, da bo v primeru poroke mlademu paru na pomoč priskočila nesramno bogata Rikijeva družina. Štefa zato prepriča, naj mu posodi dodatni denar, s katerim bo lahko plačal poroko, ki bo združila dve uspešni firmi in rešila vse finančne probleme.

Riki je zmeden in Blažko sprašuje, kaj se njeni starši sploh gredo. Blažka prizna, da jim je natvezila, da je noseča, saj je bila to edina možnost, da ostane dlje časa. Riki ji očita laž, a na koncu se kot največji lažnivec razkrije ravno on. K Ovnovim ga prideta aretirat policista, ker je z očetovim novim mercedesom razbil spomeniško zaščiten kandelaber. To je bil tudi razlog, zakaj se je skrival pred svojim očetom.

Mladostnika domačim priznata, da je bila nosečnost le prevara. Vsi so razočarani, le Toni še naprej vztraja pri poroki, za katero govorijo poslovni razlogi. Ko pa izve, da v zaporu Rikija že čaka njegov očka zaradi utaje davkov, tudi Toni niti nima več želje, da bi plačal varščino za Rikija. Rikiju ob strani ostane le Blažka, ki mu obljubi, da mu bo v zapor prinesla knjige, da bo lahko v miru študiral.

Dogajanje slovenske nanizanke se odvija v skoraj običajni slovenski družini.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2007
Začnimo znova: Riki in Blažka sta zakon, Slovenija 2, 16.07.2018, ob 09:15
Družinski, 2. sezona, 30. del
Začnimo znova: Riki in Blažka sta zakon, Slovenija 2, 30.12.2016, ob 06:25
Družinski, 2. sezona, 30. del (ponovitev)
Začnimo znova: Riki in Blažka sta zakon, Slovenija 2, 05.09.2015, ob 13:10
Začnimo znova: Riki in Blažka sta zakon, Slovenija 2, 04.09.2015, ob 15:50