TV sporedi

Zakon severnega gozda: Grde razvade

Pregled predvajanj na TV kanalih

Zakon severnega gozda: Grde razvade

spored predvajanj (zadnjih 100)
Zakon severnega gozda: Grde razvade, Animal PLANET, 20.05.2018, ob 06:25
Dokumentarni, 4. sezona, 3. del
Izvirnik: North Woods Law: Dirty Habits
Igrajo: Charles Parnell, Glen Annis, Dan Carroll, Rick Clowry, Dave Craven, Tom McKenney
Ocena IMDb: 7,6/10

Parker preiskuje medvedje truplo, ki ga je nekdo odvrgel ob cesti. Preiskava ga pripelje na sled morebitnega divjega lovca. Nek par pa se v rezervatu po┼żvi┼żga na pravila.

V ameri┼íki zvezni dr┼żavi Maine ─Źuvaji divjine patruljirajo po razgibani pokrajini, ki so jo delijo divje ┼żivali in ljudje.

Ameri┼íka dr┼żava Maine je dobila vzdevek ''de┼żela borov'', za njenih ve─Ź kot 7 milijonov hektarov gozdov pa skrbijo posebni ─Źuvaji. So eni izmed prvih za┼í─Źitnikov narave in imajo dolgoletne izku┼ínje s tovrstnim delom, ki med drugim vklju─Źuje iskanje divjih lovcev, re┼íevanje divjih ┼żivali ter celo re┼íevanje konfliktov med lovskimi dru┼żinami.

─îuvaji nikoji ne vedo, kak┼ína situacija jih ─Źaka. Pogosto imajo opravka z ljudmi, ki so oboro┼żeni, pijani ter radi ubijajo. Ko pride pomlad, se za─Źnejo pogosteje pojavljati vse vrste divjih ┼żivali; od mladih rakunov, do la─Źnih ─Źrnih medvedov in z za─Źetkom turisti─Źne sezone so ─Źuvaji v polni pripravljenosti. De┼żurni so no─Ź in dan ter se odzivajo na klice na pomo─Ź, da bi za┼í─Źitili tako ┼żivali, kot ljudi. Ljudje in ┼żivali si delijo vedno ve─Źji del ozemlja te dr┼żave, zato je naloga ─Źuvajev, da zagotovijo upo┼ítevanje vseh zakonov.

Dr┼żava: Zdru┼żene dr┼żave Amerike
Jezik: Angle┼í─Źina
Leto: 2015
Zakon severnega gozda: Grde razvade, Animal PLANET, 18.05.2018, ob 03:15
Dokumentarni, 4. sezona, 3. del
Zakon severnega gozda: Grde razvade, Animal PLANET, 17.05.2018, ob 17:20
Dokumentarni, 4. sezona, 3. del
Zakon severnega gozda: Grde razvade, Animal PLANET, 17.05.2018, ob 21:00
Dokumentarni, 4. sezona, 3. del