TV sporedi

Zgodbe iz školjke: Studio Kriškraš: Skrivalnice

Pregled predvajanj na TV kanalih

Zgodbe iz školjke: Studio Kriškraš: Skrivalnice

spored predvajanj (zadnjih 100)
Zgodbe iz školjke: Studio Kriškraš: Skrivalnice, Slovenija 2, 15.11.2017, ob 08:00
Družinski (ponovitev)
Globoko pod zemljo, na koncu najbolj zavitih krtovskih rovov, se skriva čisto poseben svet, čaroben, skrivnosten in zanimiv.

Timotej in Lara sta mojstra skrivalnic! Še boljši pa sta njuni sestrici. Skupaj skujejo načrt in se skrijejo pred starši. »Ni ni, tukaj jih ni!« Njihovi skrivni kotički so res dobro skriti. Starši se morajo potruditi, da jih najdejo, seveda pa se zraven vsi zelo zabavajo. Tudi v studiu se bosta Črtek in Bor prepustila tej zanimivi igri, Jušku pa boste na terenu lahko pomagali najti kameleona.

Studio Kriškraš je krtinica, kjer se družijo najboljši prijatelji, nadebudni poročevalci krtek Črtek, bober Bor, krtica Črtica, veverica Šviga in ježek Juš. Skupni so jim razigranost, veselje do odkrivanja sveta in ljubezen do druženja z otroki. Prav otroškim zgodbam je v oddaji namenjeno najpomembnejše mesto, saj je Studio Kriškraš »televizijsko igrišče«, kjer se otroci lahko prepustijo spontanim igrarijam, domišljijskemu ustvarjanju, raziskovanju in dogodivščinam. Tistemu, kar je v otroštvu najlepše!

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Zgodbe iz školjke: Studio kriškraš: Skrivalnice, Slovenija 2, 10.03.2016, ob 08:05