TV sporedi

Zlata mrzlica: Zlati deček

Pregled predvajanj na TV kanalih

Zlata mrzlica: Zlati deček

spored predvajanj (zadnjih 100)
Zlata mrzlica: Zlati deček, Discovery, 12.12.2017, ob 13:00
Resničnostni šov, 5. sezona, 3. del
Izvirnik: Gold Rush: Golden Boy
Režija: Justin Kelly
Igrajo: Paul Christie, Todd Hoffman, Parker Schnabel, Dave Turin, Jack Hoffman, Jim Thurber
Ocena IMDb: 7,2/10

Parker se z ekipo prereka o tem, ali bodo delali ponoči. Tony skrivi pomemben jeklen del naprave. Todd, Jack in Thurber si obetajo prvi dobiček.

V peti sezoni serije »Zlata mrzlica« bo vse drugače – videli bomo nove zlatokope, nova zemljišča, nove stroje in nove načine iskanja zlata.

Bo veliko tveganje prineslo še večji dobiček? Parker bo odvrgel »pomožna kolesa« in si zastavil izjemen cilj najti 2000 unč zlata v vrednosti več kot 2,5 milijona dolarjev, dvakrat toliko, kot mu je prinesla prejšnja sezona. Parker zastavi svoj zadnji cent za to, da bi prišel do najboljšega zlata, od svoje ekipe zahteva več kot kadar koli prej in svojemu tekmecu Toddu Hoffmanu ukrade enega najboljših mehanikov. Todd se medtem znajde na začetku: njegova desna roka Dave ima dovolj, zato ga zapusti in se odpravi iskat zlato z legendama Freddiejem in Derekom Dodgeom. Todd je brez zemljišča, večine denarja in svoje ekipe. A najhuje je to, da je izgubil tudi svoje dostojanstvo. Njegove sanje iskanja zlata v džungli so ga skoraj uničile. Se bo zmožen dvigniti iz pepela ali pa bo to sezona, v kateri bo za zmeraj odvrgel puško v koruzo?

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
Zlata mrzlica: Zlati deček, Discovery, 16.02.2016, ob 09:05
Zlata mrzlica: Zlati deček, Discovery, 13.11.2015, ob 13:30
Zlata mrzlica: Zlati deček, Discovery, 04.09.2015, ob 16:15