TV sporedi

Zvezdana: Kje si bila pred desetimi leti?

Pregled predvajanj na TV kanalih

Zvezdana: Kje si bila pred desetimi leti?

spored predvajanj (zadnjih 100)
Zvezdana: Kje si bila pred desetimi leti?, Slovenija 2, 30.12.2018, ob 09:55
Pogovorna oddaja (ponovitev)
Intimni nočni pogovori, ki podirajo tabuje.

»Z vsem, kar je povezano samo z mano, se lahko spogledam in spoprimem, ko pa gre za starševstvo, se kljub vsemu počutim tolikokrat kriva in nemočna, da imenujem starševstvo za najtežjo nalogo svojega življenja,« v petkovem večeru razmišlja Zvezdana Mlakar. Zvezdanina gostja je Ana Kandare Šoljaga, doktorica psihologije, ki se že 20 let ukvarja s težavnimi najstniki in njihovimi družinami.

Tudi v jesenski sezoni bo Zvezdana v nočnih pogovorih pod zvezdnatim nebom odkrivala osupljive življenjske zgodbe bolj in manj znanih gostov. S svojim prepoznavnim in neposrednim slogom nam bo predstavila teme osebnostne rasti, raziskovala pa bo tudi tabuje, o katerih večinoma le šepetamo. Tako bomo spoznali kako je živeti s stigmo, ki jo prinaša okužba z virusom HIV; kakšno je ljubezensko in spolno življenje invalidnih oseb in kako ljubezen doživljajo zagovorniki poliamorfije, ki v svoje zveze vključujejo več ljubimcev. Vseh pogovorov se bo lotila strastno, osebno, neposredno in brez predsodkov, kar nas ne bo pustilo hladnih.

Zvezdana Mlakar se je s svojo neposrednostjo, iskrenostjo in izborom tem, ki se jih loteva, uveljavila kot izrazito edinstvena televizijska osebnost. Pridobila si je zanimanje in zaupanje gledalcev. Vedno bolj postaja tudi mnenjska voditeljica na področja tematik, ki se ukvarjajo z življenjskim slogom.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2018
Zvezdana: Kje si bila pred desetimi leti?, Slovenija 2, 11.11.2018, ob 13:50
Pogovorna oddaja (ponovitev)
Zvezdana: Kje si bila pred desetimi leti?, Slovenija 2, 09.11.2018, ob 21:40
Pogovorna oddaja