TV sporedi

Zvezdana: Potrebujem tvojo ljubezen – je to res?

Pregled predvajanj na TV kanalih

Zvezdana: Potrebujem tvojo ljubezen – je to res?

spored predvajanj (zadnjih 100)
Zvezdana: Potrebujem tvojo ljubezen – je to res?, Slovenija 2, 13.01.2019, ob 22:35
Pogovorna oddaja (ponovitev)
Intimni nočni pogovori, ki podirajo tabuje.

V prvi oddaji jesenske sezone nas bo Zvezdana popeljala na Dunaj, kjer se je srečala z Byron Katie, ki jo je revija Time razglasila za duhovno inovatorko novega tisočletja. Katie Byron je avtorica več knjižnih uspešnic in po vsem svetu znana avtorica posebne metode samopomoči, imenovane Delo. Gre za poseben način samoizpraševanja, s katerim prepoznamo in izprašamo svoje misli, ki nam povzročajo trpljenje.

Tudi v jesenski sezoni bo Zvezdana v nočnih pogovorih pod zvezdnatim nebom odkrivala osupljive življenjske zgodbe bolj in manj znanih gostov. S svojim prepoznavnim in neposrednim slogom nam bo predstavila teme osebnostne rasti, raziskovala pa bo tudi tabuje, o katerih večinoma le šepetamo. Tako bomo spoznali kako je živeti s stigmo, ki jo prinaša okužba z virusom HIV; kakšno je ljubezensko in spolno življenje invalidnih oseb in kako ljubezen doživljajo zagovorniki poliamorfije, ki v svoje zveze vključujejo več ljubimcev. Vseh pogovorov se bo lotila strastno, osebno, neposredno in brez predsodkov, kar nas ne bo pustilo hladnih.

Zvezdana Mlakar se je s svojo neposrednostjo, iskrenostjo in izborom tem, ki se jih loteva, uveljavila kot izrazito edinstvena televizijska osebnost. Pridobila si je zanimanje in zaupanje gledalcev. Vedno bolj postaja tudi mnenjska voditeljica na področja tematik, ki se ukvarjajo z življenjskim slogom.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2018
Zvezdana: Potrebujem tvojo ljubezen – je to res?, Slovenija 2, 12.01.2019, ob 21:45
Pogovorna oddaja (ponovitev)
Zvezdana: Potrebujem tvojo ljubezen – je to res?, Slovenija 2, 29.09.2018, ob 12:45
Pogovorna oddaja (ponovitev)