TV sporedi

Zvezdana: Vklopi empatijo

Pregled predvajanj na TV kanalih

Zvezdana: Vklopi empatijo

spored predvajanj (zadnjih 100)
Zvezdana: Vklopi empatijo, Slovenija 2, 13.08.2017, ob 17:25
Pogovorna oddaja
Intimni no─Źni pogovori, ki podirajo tabuje.

Po dolgih letih se bosta pred kamerami sre─Źali dve igralski kolegici, obe ┼íe vedno neskon─Źno radovedni, danes vsaka hodi po svoji poti. Neko─Ź sta Zvezdana in njena gostja skupaj prebirali pravljice, v sobotnem ve─Źeru pa se bosta skupaj z gledalci u─Źili ve┼í─Źin komunikacije v medosebnih odnosih. Barbara Lapajne Predin je igralka, ki je postala uspe┼ína dru┼żinska mediatorka, ambasadorka asertivnega vedenja in spodbujevalka transformativnega pogovora. Barbara je mama dveh otrok in ┼że 23 let sre─Źno poro─Źena z glasbenikom Zoranom Predinom.

Zvezdana bo v no─Źnih pogovorih pod zvezdnatim nebom odkrivala osupljive ┼żivljenjske zgodbe bolj in manj znanih gostov. S svojim prepoznavnim in neposrednim slogom bo vodila pogovore temperamentno, strastno, iskreno in drzno. Razbijala bo predsodke in podirala tabuje. Brez sodb in sprenevedanj, razmi┼íljujo─Źe, poglobljeno, neposredno in brez patetike. Na vse ┼żivljenjske zgodbe svojih gostov se bo odzvala osebno in ─Źrpala iz lastnih izku┼íenj. Zvezdana svojim gostom ne bo le sogovornica, ampak tudi zaupnica, zato gledalci lahko pri─Źakujejo s ─Źustvi nabite in intimne no─Źne pogovore.

Zvezdana Mlakar se je s svojo neposrednostjo, iskrenostjo in izborom tem, ki se jih loteva, uveljavila kot izrazito edinstvena televizijska osebnost. Pridobila si je zanimanje in zaupanje gledalcev. Vedno bolj postaja tudi mnenjska voditeljica na podro─Źja tematik, ki se ukvarjajo z ┼żivljenjskim slogom.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2017