TV sporedi

Zvezdana: Zakon privlačnosti

Pregled predvajanj na TV kanalih

Zvezdana: Zakon privlačnosti

spored predvajanj (zadnjih 100)
Zvezdana: Zakon privlačnosti, Slovenija 2, 02.09.2018, ob 14:40
Pogovorna oddaja
Intimni nočni pogovori, ki podirajo tabuje.

Drugi del: Zvezdanina gostja je Ana Bučević, ki je prepričana, da najtežje preizkušnje v naših življenjih lahko postanejo naša zgodba o uspehu. Ana Bučević je bila nekoč nesrečna mama samohranilka, ki je v trenutkih največjega življenjskega obupa s pomočjo knjig za samopomoč odkrila »zakon privlačnosti« in se podala na pot neverjetne osebnostne transformacije. Danes je Ana uspešna motivacijska govornica, avtorica knjižnih uspešnic in navdihujočih posnetkov, ki si jih je ogledalo že več kot 50 milijonov ljudi! Ana Bučević nam v sobotnem večeru razkriva svoja spoznanja o ljubezni, zdravju in obilju.

Zvezdana bo v nočnih pogovorih pod zvezdnatim nebom odkrivala osupljive življenjske zgodbe bolj in manj znanih gostov. S svojim prepoznavnim in neposrednim slogom bo vodila pogovore temperamentno, strastno, iskreno in drzno. Razbijala bo predsodke in podirala tabuje. Brez sodb in sprenevedanj, razmišljujoče, poglobljeno, neposredno in brez patetike. Na vse življenjske zgodbe svojih gostov se bo odzvala osebno in črpala iz lastnih izkušenj. Zvezdana svojim gostom ne bo le sogovornica, ampak tudi zaupnica, zato gledalci lahko pričakujejo s čustvi nabite in intimne nočne pogovore.

Zvezdana Mlakar se je s svojo neposrednostjo, iskrenostjo in izborom tem, ki se jih loteva, uveljavila kot izrazito edinstvena televizijska osebnost. Pridobila si je zanimanje in zaupanje gledalcev. Vedno bolj postaja tudi mnenjska voditeljica na področja tematik, ki se ukvarjajo z življenjskim slogom.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2017
Zvezdana: Zakon privlačnosti, Slovenija 2, 31.08.2018, ob 21:50
Pogovorna oddaja (ponovitev)
Zvezdana: Zakon privlačnosti, Slovenija 2, 26.08.2018, ob 12:50
Pogovorna oddaja (ponovitev)
Zvezdana: Zakon privlačnosti, Slovenija 2, 24.08.2018, ob 21:50
Pogovorna oddaja (ponovitev)
Zvezdana: Zakon privlačnosti, Slovenija 2, 05.11.2017, ob 15:10
Pogovorna oddaja
Zvezdana: Zakon privlačnosti, Slovenija 2, 04.11.2017, ob 22:00
Pogovorna oddaja